Quantcast

Singapore Airlines: Παράλυτη έμεινε γυναίκα που τραυματίστηκε στην πτήση του τρόμου

Περισσότερα από 20 άτομα τραυματίστηκαν στη σπονδυλική στήλη στην πτήση SQ321 της Singapore Airlines, ενώ μία Βρετανίδα έμεινε παράλυτη από τη μέση και κάτω.

Πιο συγκεκριμένα, η δασκάλα χορού από τη Βρετανία Κέρι Τζόρνταν, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στη μοιραία πτήση της Singapore Airlines, κατά τη διάρκεια των ισχυρών αναταράξεων, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας 73χρονος. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει παράλυτη από τη μέση και κάτω, όπως αποκάλυψε σήμερα ο σύζυγός της.

Η άτυχη γυναίκα εκτινάχθηκε στους χώρους των αποσκευών πάνω από τις θέσεις. Σύμφωνα με τον σύζυγό της, νοσηλεύεται και αναρρώνει στο νοσοκομείο Samittivej Srinakarin της Μπανγκόκ, όπου αναμένεται να παραμείνει για αρκετές ακόμα εβδομάδες, αφού υποβλήθηκε σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση.

Ο 59χρονος σύζυγός της άτυχης γυναίκας δήλωσε μιλώντας στην Daily Mail ότι η γυναίκα του «δεν είναι σε καλή κατάσταση» και είπε ότι το αεροπλάνο έχασε απότομα ύψος, με αποτέλεσμα η Jordan να εκτοξευτεί ψηλά και να καταλήξει στον διάδρομο, όπου και παρέμεινε μέχρι να προσγειωθούν αναγκαστικά στην Μπανγκόκ.

«Μόλις φτάσαμε στο νοσοκομείο μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο» είπε ο Davis.

Να σημειωθεί ότι στην πτήση του τρόμου τραυματίστηκαν περισσότερα από 20 άτομα, τα οποία έχουν τραυματιστεί αρκετά σοβάρα στη σπονδυλική στήλη.

Σοβαροί τραυματισμοί για πάνω από 20 επιβάτες

Πιο συγκεκριμένα ο διευθυντής του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες ενημέρωσε σχετικά με την κατάστασή τους, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους ότι 22 ασθενείς αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σπονδυλική στήλη και στον νωτιαίο μυελό, έξι έχουν τραυματιστεί στο κρανίο και στον εγκέφαλο και 13 έχουν ενοχλήσεις στα οστά και στους μυς.

Ο γιατρός αποκάλυψε επίσης ότι 17 από αυτούς τους ασθενείς έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.