Quantcast

Σοκαρισμένος Μπάλντουιν: Η στιγμή που μαθαίνει ότι η Χαλίνα Χάτσινς πέθανε μετά τον πυροβολισμό - Βίντεο

Βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν ενημερώνεται ότι η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς δεν τα κατάφερε μετά τον πυροβολισμό και πέθανε, ήρθε στη δημοσιότητα.

Το βίντεο τραβήχτηκε μέσα στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό, στις 21 Οκτωβρίου 2021.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το βίντεο δείχνει αστυνομικούς να λένε στον ηθοποιό ότι η 42χρονη, υπέκυψε στα τραύματά της, με τον Μπάλντουιν να τινάζεται σοκαρισμένος και να μονολογεί «Όχι!».

Στη συνέχεια ο 64χρονος ηθοποιός δεν μπορεί καν να μιλήσει, έχει το χέρι του στο στόμα και κοιτάζει τους αστυνομικούς έκπληκτος. Παραμένει στην ίδια θέση για 24 δευτερόλεπτα πριν βάλει το χέρι του στο στήθος του και μετά καλύπτει το πρόσωπό του με τα χέρια του.

Ο Μπάλντουιν, ρωτά στη συνέχεια αν μπορεί να τηλεφωνήσει στη σύζυγό του Χιλάρια. Όταν ρωτάται από τους ερευνητές αν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτόν, ο Μπάντουιν λέει: «Θέλω να τηλεφωνήσω στη γυναίκα μου. Θέλω να πάω να τηλεφωνήσω στη γυναίκα μου».

Το ενδεχόμενο ο Άλεκ Μπάλντουιν να συνεχίσει να αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μετά και τη δημοσιοποίηση σειράς εγγράφων και βίντεο από την έρευνά για το θανατηφόρο ατύχημα στο γύρισματα της ταινίας Rust, παραμένει ανοιχτό.