Θρηνεί η μητέρα του Κ. Κατσίφα - Προκαλεί Αλβανός δημοσιογράφος: «Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας...»

Την ώρα που η μητέρα του 35χρονου Κ. Κατσίφα θρηνεί για τον χαμό του γιου της, Αλβανός δημοσιογράφος  προκαλεί με ανάρτησή του στο facebook, στην οποία αναγράφει «καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας από να φορέσουν μαύρες μαντίλες οι μητέρες μας»

Η μητέρα του 35χρονου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της. Θρηνεί και λέει ότι δεν θέλει πλέον τη ζωή της χωρίς τον γιο της.

"Πώς να κάνω εγώ κουράγιο.. Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου.. Καρδιά μου... Σε έφαγαν οι Αλβανοί ζωή μου... Ψυχή μου.. Δεν έχω ψυχή.. Δεν έχω κουράγιο... Γιατί να μου το σκοτώσουν το παιδί μου, τον λεβέντη μου; Δεν τη θέλω τη ζωή μου. χωρίς την παρουσία του Κωνσταντίνου μου, δεν αντέχω... Μας διαλύσανε.. Δεν ήθελαν την ελληνική μειονότητα. Είχε χαρά να στολίσει για την επέτειο, για τους ήρωες", ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Οι δυο αδελφές του που μένουν μόνιμα στην Αθήνα έφτασαν τη νύχτα στο χωριό για να της συμπαρασταθούν.

Την ώρα που η μητέρα του 35χρονου θρηνεί για τον χαμό του γιου της, ο Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα προκαλεί με ανάρτησή του στο facebook, στην οποία εκθειάζει τους άνδρες της RENEA, κάνοντας αναφορά στη δολοφονία δύο Αλβανών το 1994 στα ελληνοαλβανικά σύνορα και καταλήγοντας με την προειδοποίηση:

“Καλύτερα να κλαίνε οι μητέρες σας από να φορέσουν μαύρες μαντίλες οι μητέρες μας” έγραψε προκλητικά, καταλήγοντας : “Ας μάθουν ποιος είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού την επόμενη φορά (...) Εάν έχουν αμφιβολία, μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν…”, προφανώς για την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας.

Ο ομογενής ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο, στο Βουλιαράτι της Αλβανίας, των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ωστόσο, την κατέβασε λίγο αργότερα η αλβανική αστυνομία, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών ή στον αέρα.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Ελλάδα, με το ένα μετά το άλλο τα κόμματα να ζητούν ενδελεχή έρευνα για να διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη και έχασε τη ζωή του ο Έλληνας ομογενής.