Quantcast

Οι Ολλανδικές αρχές αναζητούν 37χρονο Τούρκο ύποπτο για την επίθεση - Αστυνομικοί εισέβαλαν σε διαμέρισμα

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ουτρέχτη μετά την επίθεση ενόπλου σε τραμ με έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες. Η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο ύποπτος είναι ένας 37χρονος Τούρκος.

Η αστυνομία ενημέρωσε ότι ο ύποπτος είναι ένας 37χρονος Τούρκος (την περιγραφή και τα στοιχεία του οποίου έχουν δώσει οι Ολλανδοί ήδη στους Γερμανούς) και ζητά από τους πολίτες να μην τον πλησιάζουν!

Ο ύποπτος ονομάζεται Γκικάν Τάνις (Gφkmen Tanis) και έχει γεννηθεί στην Τουρκία, αναφέρει η αστυνομία σε ανάρτησή της στο twitter, δίνοντας στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία του υπόπτου.

Η αστυνομία ζητά από όποιον έχει περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση και να αναφέρουν  κάθε ύποπτη κατάσταση μέσω ειδικής τηλεφωνικής γραμμής.

Βρέθηκε ύποπτο αυτοκίνητο - Ερευνες σε διαμέρισμα

Η αστυνομία βρήκε ένα κόκκινο Renault Clio στο Tichelaarslaan της Ουτρέχτης. Το κόκκινο Renault Clio είχε κλαπεί στο τραμ λίγο πριν τους πυροβολισμούς, όπως ανέφερε η αστυνομία μέσω του Twitter.

Αστυνομικοί εισέβαλαν σε διαμέρισμα, κοντά στον τόπο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο που συνδέεται με το περιστατικό πυροβολισμού στο τραμ.

Το διαμέρισμα απέχει 3 τετράγωνα από το Tichelaarslaan, όπου βρέθηκε νωρίτερα το κόκκινο Renault Clio. Η επιδρομή έγινε σε ένα τριώροφο κτίριο διαμερισμάτων. Υπάρχει πολλή αστυνομία στην περιοχή.

Παράλληλα έκλεισε η πολυκατοικία και έχει σφραγιστεί με αστυνομικές κορδέλες.