Quantcast

Τραμπ: Θα καταστρέψει τη χώρα ο Μπάιντεν αν μας κλείσει ξανά για την πανδημία - Ηγέτης Δημοκρατικών: Θα μπορούσες να κάνεις ένεση χλωρίνης

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Τζο Μπάιντεν διότι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία δηλώνει πως είναι διατεθειμένος να αναστείλει μεγάλο μέρος της αμερικανικής οικονομίας εάν καταγραφεί νέα έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Θέλει να κλείσει την οικονομία», είπε ο Τραμπ, τονίζοντας ότι «ακόμη περισσότεροι» Αμερικανοί θα υποστούν πλήγμα εάν υπάρξει αναστολή της δραστηριότητας σε τομείς της οικονομίας.

«Αν μας κλείσει ξανά, θα καταστρέψει αυτή τη χώρα», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφερόμενος στην προσέγγιση του Μπάιντεν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον ένοικο του Λευκού Οίκου, οι Δημοκρατικοί θέλουν να ανασταλεί η οικονομική δραστηριότητα ώστε να χάσει τις εκλογές. «Είναι πολιτικό αυτό το πράγμα», υποστήριξε.

Εξάλλου, οι δύο υποψήφιοι ενεπλάκησαν επίσης σε αντεγκλήσεις για τη χρήση μασκών, με τον πρόεδρο να βγάζει μια μάσκα και να την κραδαίνει λέγοντας ότι καλύπτει το πρόσωπό του όταν χρειάζεται και τον Μπάιντεν να τον επικρίνει διότι είχε πει, μισοαστεία-μισοσοβαρά, πως αν υπήρχε σε ενέσιμη μορφή απολυμαντικό όπως η χλωρίνη, θα έκανε «πολύ καλό».

«Θα μπορούσες ίσως να κάνεις μια ένεση χλωρίνης στο μπράτσο, αυτό θα τα έλυνε όλα», είπε σαρκαστικά ο Μπάιντεν, ο οποίος επέκρινε επίσης τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο για τη διαβεβαίωσή του πως ο ιός θα «εξαφανιζόταν».

Απεναντίας «έχει πεθάνει πολύς κόσμος», είπε ο Μπάιντεν.