Quantcast

Υπόθεση Πετίτο: Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφο της 22χρονης Γκάμπι από το FBI- Η ύποπτη κίνησή του

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον Μπράιαν Λάουντρι, σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο προχώρησαν οι αμερικανικές αρχές, στην προσπάθεια να λύσουν το μυστήριο του θανάτου της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Μπράιαν Λάουντρι, χρησιμοποίησε χρεωστική κάρτα και αριθμό PIN για λογαριασμούς που δεν του ανήκαν μεταξύ 30 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το BBC, Το κατηγορητήριο που εκδόθηκε την Τετάρτη από το αμερικανικό περιφερειακό δικαστήριο του Ουαϊόμινγκ λέει ότι ο Λάουντρι απέσπασε πάνω από 1.000 δολάρια μετά από συναλλαγές με την χρεωστική κάρτα.

Ο Λάουντρι αγνοείται αυτή τη στιγμή, με την οικογένειά του να λέει ότι τον είχε δει τελευταία φορά στις 14 Σεπτεμβρίου. Οι αρχές τον αναζητούν σε ένα φυσικό καταφύγιο στη Φλόριντα.

«Ενώ αυτό το ένταλμα σύλληψης επιτρέπει στις αρχές επιβολής του νόμου να συλλάβουν τον Laundrie, το FBI και οι συνεργάτες μας σε όλη τη χώρα συνεχίζουν να ερευνούν τα γεγονότα και τις συνθήκες της δολοφονίας της Πετίτο», δήλωσε ο ειδικός πράκτορας του FBI, Michael Schneider.

Το χρονικό του μυστηρίου

Το σώμα της Petito βρέθηκε την Κυριακή 19/09 μέσα σε ένα πάρκο που είχε επισκεφτεί το ζευγάρι.

Το ζευγάρι ταξίδευε αρκετές εβδομάδες πριν ο 23χρονος Λάουντρι επιστρέψει στο σπίτι στη Φλόριντα μόνος του με το λευκό βαν τους την 1η Σεπτεμβρίου. Δεν ήρθε σε επαφή με την αστυνομία ή την οικογένεια της Πετίτο κατά την επιστροφή του.

Η οικογένεια της κοπέλας ανέφερε την εξαφάνισή της 10 ημέρες μετά. Την Κυριακή, το σώμα της 22χρονης βρέθηκε στο εθνικό πάρκο Grand Teton στο Wyoming. Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι ο θάνατός της ήταν ανθρωποκτονία, αλλά δεν έδωσε καμία ένδειξη για το πώς πέθανε.