Quantcast

Ariana Grande-Dalton Gomez: Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου - Η μυστική τελετή στην έπαυλη της ποπ σταρ

Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε η 27χρονη ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε τον εκλεκτό της καρδιά της Dalton Gomez, κτηματομεσίτη στο επάγγελμα. Η τελετή έγινε στο σπίτι της στο Montecito στην Καλιφόρνια με λιγότερο από 20 άτομα. Τον γάμο επιβεβαίωσε πηγή στο περιοδικό People.

O 27χρονος Gomez έκανε πρόταση γάμου στην Αριάνα Γκράντε τον Δεκέμβριο του 2020 μ’ ένα μαργαριταρένιο και διαμαντένιο δαχτυλίδι οικογενειακό κειμήλιο.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τον Dalton Gomez στην οικογένειά μας! Ariana, και Dalton σας αγαπώ τόσο !!!! Τέλος καλό όλα καλά!», έγραψε η μητέρα της στο Twitter.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει στις αρχές του 2020, αλλά έκαναν το επίσημο «ντεμπούτο» τους στο μουσικό βίντεο του «Stuck with U».

 

Η Αριάνα Γκράντε είχε μοιραστεί στο Instagram μια φωτογραφία του εντυπωσιακού διαμαντένιου δαχτυλιδιού των αρραβώνων της γράφοντας: «Για πάντα μαζί», καθώς και μερικά στιγμιότυπα που ποζάρει με τον σύντροφό της.

Πηγή είχε αποκαλύψει στο People πως το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιανουάριο του 2020 και πως έχουν περάσει την καραντίνα μαζί στο σπίτι της Αριάνα Γκράντε στο Λος Άντζελες.

«Η Αριάνα δεν θέλει να κάνει δημόσια μια ακόμη σχέση της, γι’ αυτό και προσπαθεί να μην το γνωστοποιήσει, αλλά φαίνεται πολύ χαρούμενη με τον Ντάλτον» είχε δηλώσει μια πηγή τον περασμένο Μάρτιο.