Quantcast

Αυγουστίδης στο «The 2Night Show»: Στην πρώτη σκηνή που παίξαμε μαζί με τη μητέρα μου αποσυντονιστήκαμε

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» τον Ορφέα Αυγουστίδη. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τους γονείς του, τους ηθοποιούς Μαρία Τζομπανάκη και Ντίνο Αυγουστίδη. 

Αποκάλυψε ότι ο πατέρας του είχε το Cine Ψυρρή και το Cine Αμόρε, στα οποία μάλιστα είχε δουλέψει και με ποιο τρόπο τότε του μπήκε το μικρόβιο της υποκριτικής, ειδικά του κινηματογράφου. Ολοκληρωτικά την απόφαση την πήρε αφού έπαιξε στην ταινία του Νίκου Περάκη «Λούφα και Παραλλαγή - Σειρήνες στο Αιγαίο». Στο σινεμά που δούλευε τον πλησίασε ο Περάκης και τον παρότρυνε να του μάθει η μητέρα του να μιλάει κρητικά για να κάνει δοκιμαστικό για την ταινία. 

Όσον αφορά το θέατρο ανέφερε ότι ξεκίνησε στην παράσταση «Νύχτα Ράδιο-φόνων» με την Ελένη Ράντου.

Ακόμα επεσήμανε ότι ίσως ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία ως μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Παράλληλα τόνισε ότι είχε αγωνία για τον «Σασμό» μέχρι να δει το πρώτο επεισόδιο, αλλά όταν το είδε χαλάρωσε, είπε στον εαυτό του ότι «και κανένας να μην το δει, εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί κάναμε κάτι καλό». Επίσης είπε ότι είχε και πολύ απαιτητικό πρόγραμμα γιατί είχε παράλληλα και θέατρο. 

Όσον αφορά την πρώτη σκηνή με τη μητέρα του, είπε ότι όταν έπαιξε μαζί της κοιτάχτηκαν έντονα στα μάτια και αποσυντονίστηκαν, ήταν μια στιγμή φορτισμένη περίεργα. «Μετά συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ ωραίο και το απολαύσαμε, έχω ξεπεράσει θέματα που είχα στο παρελθόν με την επαγγελματική συσχέτιση με τους γονείς μου, δημιούργησα τη δική μου ταυτότητα. Είναι οι αγωνίες των παιδιών να "απογαλακτιστούν" από τους γονείς», εξομολογήθηκε.

Γιατί αποφεύγει την έκθεση στα ΜΜΕ; «Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν τα μέσα, όταν εκτίθεσαι όμως συχνά στα μέσα ξεκινάς μια σχέση στην οποία είσαι υπόλογος, αν πεις κάτι και μετά αλλάξεις γνώμη πρέπει να δικαιλογηθείς γιατί θα εκτεθείς», τόνισε.

Τέλος, μίλησε για την πατρότητα τονίζοντας ότι επηρέασε τη ζωή του και έχει αλλάξει η καθημερινότητά του.