Quantcast

Ελένη Φουρέιρα: Βάφτισε τον μικρό Ορφέα!

Εντυπωσιακή βάφτιση με λαμπερούς καλεσμένους!  

Γέλια και χαρές στα νότια προάστια όπου η Ελένη Φουρέιρα βάπτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και επιστήθιας φίλης της  Λίας Παπαδοπούλου και του γνωστού  σκηνοθέτη Γιώργου  Μπενιουδάκη. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στα νότια προάστια στις 13 Μαΐου και εκτός από την Ελένη Φουρέιρα που είχε αποθεωθεί από την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision,  νονός ήταν και ο Παναγιώτης Σίμος που εργάζεται στο τμήμα ραδιοφώνου της Panik Records. 

Και το όνομα αυτού, Ορφέας με τους γονείς του νεοφώτιστου, τους νονούς και όλους τους καλεσμένους να δηλώνουν συγκινημένοι και χαρούμενοι στο μυστήριο. Από τη βάπτιση του μικρού Ορφέα δε θα μπορούσε να λείπει και ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος ήταν ο κουμπάρος τους στο γάμο τους  την 1η Σεπτεμβρίου του 2021. Τον Απρίλιο του 2022 υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους. Παρόντες στη βάφτιση στενοί συγγενείς και φίλοι των γονιών, στελέχη και συνεργάτες της Panik Records και αρκετοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο  Αναστάσιος Ράμμος, η Χριστίνα Σάλτη και ο  Dj Βοbito.

Οι δύο νονοί Ελένη Φουρέιρα και Παναγιώτης Σίμος, εμπιστεύθηκαν την επιμέλεια του βαπτιστικού πακέτου του μικρού Ορφέα καθώς επίσης και το υπέροχο χειροποίητο αέρινο outfit που φόρεσε o μικρός,  στον καλό τους φίλο Στέλιο Μανωλά από την Stova Bambini. Η βάφτιση του μικρού Ορφέα είχε  ως θέμα το surf  με τον στολισμό να ακολουθεί την ανάλογη θεματολογία. Η λαμπάδα της βάπτισης,  ήταν σεταρισμένη με το προσκλητήριο της βάπτισης, ενώ τα λαδόπανα του νεοφώτιστου είχαν κεντημένο το όνομα του.

Η εκρηκτική ερμηνεύτρια επέλεξε ένα φόρεμα στα χρώματα του γαλάζιου, απόλυτα εναρμονισμένη με τη γλυκιά  μανούλα Λία Παπαδοπούλου. Η project manager της Panik και στενή συνεργάτιδα της εκρηκτικής ερμηνεύτριας δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.