Quantcast

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο λόγος της διαμάχης με την αδελφή του – Πώς έφτασαν στα δικαστήρια

Credit: Giorgos Mazonakis Official, Vaso Mazonaki/Instagram

Credit: Giorgos Mazonakis Official, Vaso Mazonaki/Instagram

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο Γιώργος Μαζωνάκης τα «έσπασε» με την πολυαγαπημένη του αδελφή Βάσω και επί σειρά ετών μάνατζέρ του, φτάνοντας στο σημείο να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της στα δικαστήρια του Πειραιά.

Η είδηση του χωρισμού των δρόμων τους έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο, με ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρίας Θεόδωρος Μαντάς και Συνεργάτες που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση του 52χρονου δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή. Οι νομικοί εκπρόσωποι ανακοίνωσαν πως είναι σε μείζονα αντιδικία που αφορά τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής. Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμόδιων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον τον λόγο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, Sύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στα αδέρφια Μαζωνάκη αφορά τουριστική επιχείρηση στη Μύκονο στην οποία συμμετέχουν, με τον ερμηνευτή να ακολουθεί τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να διασφαλίσει ότι του ανήκει.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο instyle.gr