Quantcast

Η αφιέρωση της Καίτης Γαρμπή στον Διονύση Σχοινά και η συγκίνηση της Φωτεινής Δάρρα - ΒΙΝΤΕΟ

Με το τραγούδι «Όταν έχω εσένα» που ερμήνευσαν η Φωτεινή Δάρρα με τον Πάνο Τριανταφύλλου, στη σκηνή του J2US, προκάλεσαν συγκινήσεις, αλλά και μία αφιέρωση.

«Τόσο απλός μου αρέσει τόσο πολύ να τον ακούω, Τολμώ να πω πως η χροιά του κάποιες φορές μου θύμισε τον Μητροπάνο, μπράβο σου» σχολίασε η Καίτη Γαρμπή και στη συνέχεια θέλησε να πει στον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά: «Ένα τραγούδι ύμνος στον έρωτα, Διονύση αφιερωμένο σε σένα».

Λίγο πριν αποχωρήσει το ζευγάρι από τη σκηνή τον λόγο πήρε η Φωτεινή Δάρρα, η οποία με δάκρυα στα μάτια θέλησε να αφιερώσει το συγκεκριμένο τραγούδι στη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από 40 μέρες.

«Ο Πάνος με συγκινεί κάθε φορά που τραγουδάει. Αυτή τη φορά ακόμα περισσότερο. Του είπα όταν βγούμε να σκεφτεί αυτόν που αγαπά. Θέλω να πω πως δεν είναι μόνο ένα ερωτικό τραγούδι. Παρόλο που κινδυνεύω τώρα να με πουν γραφική που μιλάω για τη μαμά μου, θέλω να πω ότι το αφιερώνω γιατί αύριο είναι οι σαράντα μέρες. Αυτό με αγγίζει απόψε πάρα πολύ περισσότερο από ποτέ άλλοτε, να είστε καλά» είπε συγκινημένη η Φωτεινή Δάρρα.