Quantcast

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήμουν ανάπηρη, 118 κιλά, αλλά πάλεψα και τα κατάφερα» - Βίντεο

«Τα κατάφερα με σκληρή κι επίπονη προσπάθεια», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τη δύσκολη μάχη που δίνει γύρω από την υγεία της εδώ και ενάμιση χρόνο, λέγοντας πως «ήταν πολύ σκληρή η καθημερινότητά μου, επίπονη και σκληρή. Επί 1,5 χρόνο ταλαιπωρήθηκα φρικτά, αλλά να είμαι… στα πόδια μου!».

«Ήταν φρίκη. Ήταν μια οδυνηρή και επίπονη κατάσταση», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου, αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετώπιζε επί σειρά ετών, λέγοντας ακόμη πως «δεν χρειάστηκα βοήθεια από αλλού. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας, ο Θεός είναι μέσα μας. Είχα έναν άνθρωπο κοντά μου κάθε ημέρα που με βοηθούσε, τον φυσιοθεραπευτή μου και με μπαλέτο, με pilates, με φυσιοθεραπεία και μαλάξεις κατάφερα να σηκωθώ και να σταθώ ξανά στα πόδια μου», εξομολογήθηκε. 

Μάλιστα, η ηθοποιός ζήτησε να προβληθεί φωτογραφία της από πρόσφατο παρελθόν, λέγοντας «εκεί είμαι 118 κιλά, πριν από 2-3 χρόνια. Με παρέλαβε γύρω στα 100 κιλά ο φυσιοθεραπευτής μου και τώρα είμαι 62 κιλά. Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα: ήμουν χοντρή και ανάπηρη και πάλεψα και κατάφερα, όχι να είμαι ο Κεντέρης, αλλά κάνω πέντε βήματα, μπορώ να βάφομαι, να φτιάχνω τα μαλλιά μου».

Όσο για τους άνδρες της ζωής της και τη μαγειρική, τόνισε: «δεν με “πέταξαν” οι άντρες, είχα μια καλή ζωή. Αν σερβίρεις στο αρσενικό ένα καλό φαΐ είναι σαν να κάνεις τρεις ερωτικές πράξεις. Απόλυτα πιστεύω ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μου αρέσει να περιποιούμαι τον άνδρα που έχω πλάι μου. Γκέισα κανονική…. Είμαι καλύτερη μαγείρισσα από ότι ηθοποιός. Δεν μου άρεσαν τα κοκκινιστά και τα λεμονάτα. Έφτιαχνα πάντα γκουρμεδιές. Ο Φρέντυ Γερμανός είχε πει ότι όταν φτιάχνει η Μαίρη Χρονοπούλου μακαρονάδες φούρνου, τρέμουν τα ιταλικά εστιατόρια».

Δείτε το βίντεο: