Quantcast

Μαρία Σολωμού: «Είμαι καλά στα προσωπικά μου»

Αν και διέψευσε τη σχέση της με τον Mente Fuerte, η Μαρία Σολωμού, η οποία διασκέδασε με το σόου του γνωστού ράπερ στην Κατερίνη τις ημέρες του Πάσχα, δηλώνει πλήρης στην προσωπική της ζωή.

Στην παραλία Κατερίνης πέρασε τις ημέρες του Πάσχα η Μαρία Σολωμού. Αν και διέψευσε τη σχέση της με τον Mente Fuerte, η δημοφιλής ηθοποιός, βρέθηκε στην περιοχή με τις φίλες της, την ηθοποιό Κατερίνα Θεοχάρη και τη γραφίστρια Μαρίνα Τσικούκου, με τις οποίες διασκέδασε στο κλαμπ όπου εμφανιζόταν ο γνωστός ράπερ. Η είδηση ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει μαζί σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Αυτή τη φορά, με τις δύο φίλες της ταξίδεψαν με αυτοκίνητο και έκαναν αρκετές στάσεις στη διαδρομή, όπου και απαθανάτισαν το ξύπνημα της φύσης, την άνοιξη και το τοπίο. Στην Κατερίνη συνάντησαν φίλους τους και φυσικά τον ράπερ, με τα τραγούδια του οποίου διασκέδασαν μέχρι το πρωί. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, η Μ. Σολωμού δηλώνει πλήρης, κρατώντας τις σημαντικές λεπτομέρειες για την ίδια. «Προσωπικά καλά είμαι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν λέω περισσότερα», μας είπε.

Εχοντας κάνει τον απολογισμό της, η δημοφιλής ηθοποιός μοιάζει να έχει βρει τις προσωπικές ισορροπίες της και να διανύει μια μάλλον δημιουργική περίοδο. Παράλληλα με τα μαθήματα υποκριτικής που παραδίδει σε δραματική σχολή, ασχολείται και με τα πολυμέσα, η εξέλιξη των οποίων την έχει ενθουσιάσει. «Εδώ και περίπου δύο χρόνια, από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, έχω μείνει εκτός θεάτρου και τηλεόρασης. Από την COVID-19 και μετά δεν έχω ξανατολμήσει να εργαστώ. Δεν είναι ότι με έχει πάει πίσω. Είναι μια περίεργη κατάσταση, όπου ξαφνικά εγώ ξενέρωσα... Δεν ήθελα να δουλέψω. Το ότι δεν δουλεύω δεν σημαίνει ότι είμαι στενοχωρημένη. Είμαι πάρα πολύ καλά. Εχω το podcast “Οσα ξέρει η Μαρία”, το οποίο σκίζει, διδάσκω και συζητώ πολλά και διαφορετικά πράγματα, τα οποία δεν μπορώ ακόμη να ανακοινώσω. Εχω δεχθεί κάποιες προτάσεις, οι οποίες δεν με αφορούν καθόλου. Δεν έχω δεχθεί τόσες που να φαντάζεσαι ότι θα έχω επιλογή. Δεν ξέρω εγώ πραγματικά τι διάθεση έχω ακόμη. Θα δούμε», λέει η ηθοποιός στη Realnews.

Βέβαια, προτεραιότητά της παραμένει ο δυναμικός έφηβος γιο της, Αλέξανδρος, καρπός της σχέσης της με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου. «Ο υιός είναι 16 χρόνων, είναι στην εφηβεία, τη ζει σούπερ ντούπερ!», λέει γελώντας και συμπληρώνει με νόημα: «Είχε να πάρει το παιδί...».