Quantcast

Μοντέλο «καίει» τον Πικέ: «Μου έστελνε μηνύματα και ρωτούσε πόσο μεγάλα είναι τα οπίσθιά μου»- Βίντεο

Μοντέλο από τη Βραζιλία βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» του Πικέ.

Στα πρόθυρα του χωρισμού βρίσκονται Ζεράρ Πικέ και Σακίρα, όπως τουλάχιστον αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα, με την αιτία του χωρισμού να είναι πιθανότατα ένα τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό Cuore, πρόκειται για μια 20χρονη ξανθιά καλλονή η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων.

Ωστόσο όπως φαίνεται δεν είναι η πρώτη φορά που τρίτα πρόσωπα μπαίνουν στην 12χρονη σχέση του άσου της Μπαρτσελόνα με την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Το μοντέλο του Playboy Σούζι Κορτέζ, σε συνέντευξή της ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Πικέ της έστελνε μηνύματα και μάλιστα την ρωτούσε για τα οπίσθιά της.

«Ήμουν φίλη του πρώην προέδρου της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Όταν το έμαθε ο Πικέ, ζήτησε τον αριθμό μου και μου έστειλε μήνυμα» είπε στη συνέντευξή της η Κορτέζ.

«Όταν επέστρεψα στη Βραζιλία, μου έστελνε κατευθείαν στο Instagram μου, ρωτώντας με πότε θα επιστρέψω στην Ευρώπη και πάντα με ρωτούσε πόσο μεγάλος είναι ο πισινός μου και έλεγε ότι ζήλευε τα αφιερώματα μου στον Μέσι» ανέφερε το μοντέλο.