Quantcast

New York Times: Αυτά είναι τα 12 καλύτερα ελληνικά κόκκινα κρασιά

«Τόσο αρχαία, μα συνάμα τόσο νέα: υπέροχα κόκκινα κρασιά από την Ελλάδα» είναι ο τίτλος αφιερώματος των New York Times, οι οποίοι προτείνουν στους αναγνώστες τους τα 12 καλύτερα ελληνικά κόκκινα κρασιά.

Μπορεί να φαίνεται παράδοξο να σκεφτόμαστε την Ελλάδας ως «αναδυόμενη» οινοπαραγωγική χώρα, λαμβάνοντας υπόψιν τις αρχαίες ρίζες της παραγωγής κρασιού στη χώρα μας.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ