Quantcast

Ο Χάρης Βαρθακούρης στο «The 2Night Show»: Δεν θα έκανα ξανά το Big Brother

«Δεν είμαι παράξενος και ξινός και κόσμος που με γνωρίζει μου λέει ότι είχε λάθος εντύπωση για μένα».

Τον Χάρη Βαρθακούρη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». Ο τραγουδιστής μίλησε για τις κόρες του, αλλά και την είσοδό του στην τηλεόραση.

Ο  Χάρης Βαρθακούρης ξεκαθάρισε ότι: «Δεν θα ήθελα οι κόρες μου να γίνουν τραγουδίστριες γιατί ξέρω πως αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στον χώρο. Υπάρχει ένα είδος ρατσισμού».

Όσο για το τραγούδι «Βράδια αξημέρωτα» το οποίο κάνει θραύση τον τελευταίο καιρό υπάρχει παρασκήνιο: «Το 2018 άρχισαν να ανεβάζουν πολλά stories με το τραγούδι από διάφορα κλαμπ και είχα πολλές προτάσεις για live, χωρίς να ξέρω ποιος το ξέθαψε. Το συγκεκριμένο τραγούδι μπήκε σε δίσκο το 2003 και το 2018 έγινε και πάλι επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά.

Όμως ρωτήθηκε αν είναι παράξενος και ξινός, όπως λέγεται. Σ' αυτό ήταν κατηγορηματικός: «Δεν είμαι παράξενος και ξινός και κόσμος που με γνωρίζει μου λέει ότι είχε λάθος εντύπωση για μένα», είπε και το εξήγησε: «Το globetrotters ξεκλείδωσε την πραγματική μου εικόνα».

Για την παρουσία του στην τηλεόραση, τόνισε: «Τίποτα δεν ήταν προσχεδιασμένο για να βγω στην τηλεόραση. Στο globetrotters πήγα γιατί μου το ζήτησε η γυναίκα μου», ενώ ήταν απόλυτα ειλικρινής: «Αποφάσισα να παρουσιάσω το Big Brother γιατί είναι το λιγότερο προβλέψιμο παιχνίδι, αλλά δεν θα το έκανα ξανά».