Quantcast

Παρτσαλάκης: Με τον τζόγο χάνεις την ανθρωπιά σου, μπορεί να βρεθείς στον δρόμο

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον εθισμό που είχε με τον τζόγο ενώ μίλησε και για τους δυο γιους του, που αισθάνονται περήφανοι για εκείνον και που πλέον ως «αντράκια» καταλαβαίνουν τα όσα πέρασε με τις γυναίκες.

Σχετικά με την προσωπική του ζωή ο ηθοποιός σημείωσε ότι έχει κάνει τρεις γάμους και αποφάσισε λόγω συνθηκών να μείνει μόνος του. «Από τα 70 και μετά αν ψάξεις να βρεις το αποκούμπι σου πρέπει να είσαι ηλίθιος», ανέφερε. 

«Στην ηλικία που είμαι εγώ ή πρέπει να ψάξεις μια 25άρα ή μια άνω των 65, που αυτή η ηλικία δεν με αφορά. Συγγνώμη κορίτσια αλλά και εγώ δεν σας ενδιαφέρω», τόνισε. 

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για τους δυο γιους του, που είναι σήμερα 23 και 33 ετών. «Έχω δυο παιδιά τα οποία είναι 23 και 33 ετών. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά τους». «Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου».

Επιπλέον, μίλησε για τον τζόγο, ο οποίος για εκείνον αποτελεί πια παρελθόν. «Χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, σημείωσε ότι «σήμερα το μοναδικό μου πάθος είναι οι γιοι μου». «Είπα στον μεγάλο μου γιο να μην πάει σε σχολή υποκριτικής, γιατί δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά μου».

Ο μικρός μου γιος μου είπε: «Θέλω να γινώ ηθοποιός κινηματογράφου, όχι αυτές τις αηδίες που κάνεις εσύ». «Οι γιοι μου με καταλαβαίνουν πλέον ως άντρα, όχι μόνο ως πατέρα. Καταλαβαίνουν πως περνούσα, γιατί το περνούν».