Quantcast

Ποια είναι η μεγάλη επιθυμία της Ηβης Αδάμου

Η Ηβη Αδάμου, εν μέσω της καλοκαιρινής περιοδείας που κάνει μαζί με τον σύντροφό της Μιχάλη Κουινέλη, μιλά για τη ζωή τους στην Αλεξανδρούπολη και εκμυστηρεύεται πως επιθυμούν να χαρίσουν ένα αδελφάκι στην τριών ετών κόρη τους.

Το νέο single της Ηβης Αδάμου με τίτλο «Για σένα» μόλις κυκλοφόρησε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, στις streaming πλατφόρμες και στο YouTube και σίγουρα ο τίτλος του δεν είναι τυχαίος. «Πρόκειται για το νέο μας τραγούδι με τον Μιχάλη (σ.σ.: Κουινέλη).

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το κομμάτι και χαίρομαι που το αγάπησε πολύ και ο κόσμος. Καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα και βιντεάκια από τον κόσμο και είναι υπέροχο!». Της αφιερώνει άραγε τους στίχους, αφού, ως γνωστόν, ο Μιχάλης των Stavento είναι ο σύντροφος της ζωής της; «Γι’ αυτά καλύτερα να ρωτάτε τον δημιουργό... Τα τραγούδια του Μιχάλη είναι γενικά βιωματικά, οπότε πιστεύω πως σίγουρα το αφιερώνει κάπου - το πιο πιθανό στην κόρη μας», απαντά η Ηβη.

Οι δυο τους επέλεξαν να μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Αθήνα και Αλεξανδρούπολη, προκειμένου η μικρή Ανατολή-Νεφέλη να μεγαλώσει πιο ήρεμα. «Η καθημερινότητα είναι πολύ πιο απλή και εύκολη στην Αλεξανδρούπολη και σίγουρα καλύτερη για ένα παιδάκι. Δεν μας λείπει ούτε η ηρεμία που προσφέρει η Αλεξανδρούπολη, αλλά ούτε και η φασαρία της Αθήνας, αφού ταξιδεύουμε συχνά για τη δουλειά. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός είναι το ιδανικό», λέει η όμορφη τραγουδίστρια, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να μεγαλώσει περαιτέρω η οικογένειά της. «Θα θέλαμε φυσικά και δεύτερο παιδί», τονίζει.

Η περίοδος της καραντίνας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. «Μας επηρέασε σίγουρα. Ειδικά στη δουλειά, πάρα πολύ. Οταν είσαι τόσο δραστήριος, αγαπάς αυτό που κάνεις και ξαφνικά σταματά απότομα, δεν είναι εύκολο - και ψυχολογικά, αλλά και γενικά. Ωστόσο, όταν έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου και υπάρχει αγάπη, όλα ξεπερνιούνται. Το θέμα είναι να μάθουμε κάποια πράγματα μέσα από όλο αυτό και ναμην τα ξεχάσουμε στην πορεία», λέει η Ηβη.

Λέει «ναι» στη Eurovision

Παράλληλα, δηλώνει θετική σε μια πιθανή συνεργασία με talent show και αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να εκπροσωπήσει και πάλι την Ελλάδα ή την Κύπρο στη Eurovision. «Θα ήθελα, ναι, ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Μου έχουν γίνει αρκετές φορές προτάσεις. Πιστεύω ότι θα νιώσω πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Θέλω ένα πολύ καλό τραγούδι και μια πολύ δυνατή ομάδα. Για να δούμε, μακάρι!». Προς το παρόν, βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία μαζί με τον Μιχάλη σε Ελλάδα και Κύπρο. «Εχουμε πολλά τραγούδια που δουλεύαμε όλον αυτόν τον καιρό και ανυπομονούμε, όταν σιγά-σιγά μπουν όλα σε ροή, να τα μοιραστούμε μαζί σας! Ενα άλλο επαγγελματικό βήμα που ξεκινάω είναι μια επιχείρηση, ένα ζαχαροπλαστείο, που θα θυμίζει παραμύθι, με το όνομα “Pinocchio”. Θα ανοίξει σύντομα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης και θα μοιράζει γλυκές εμπειρίες και νοστιμιές».