Quantcast

Πρωταθλητής στη χαρά

Μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης και η σύζυγός του, Ιωάννα Καταραχιά, βάφτισαν την κόρη τους, Ανδριάνα, και γιόρτασαν τα πρώτα της γενέθλια.

Oι χαρές δεν σταματούν για τον Κώστα Φορτούνη και τη σύζυγό του Ιωάννα Καταραχιά. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», μετά τον ιστορικό θρίαμβο της ομάδας του και την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ, έζησε μια ακόμα μεγάλη οικογενειακή στιγμή. Την περασμένη Κυριακή 2 Ιουνίου, όπως είχε γράψει πρώτη η Realnews, έγινε βάφτιση της κόρης τους. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Πετρέζα στα Σπάτα, με την πανευτυχή μητέρα να έχει επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες. Νονός ήταν ο επιχειρηματίας Γιώργος Ρουμελιώτης, με τον οποίο ο Κ. Φορτούνης συνδέεται με στενή φιλία. «Ενιωσα μεγάλη ευτυχία στη βάφτιση της κόρης μου», δήλωσε αποκλειστικά στην «R» λίγο μετά το μυστήριο ο ίδιος.

To θέμα της βάφτισης ήταν το «ανοιξιάτικο μπουκέτο», όπως ακριβώς είναι για τους γονείς της και η μικρή, που ήρθε στη ζωή τους πριν από έναν χρόνο. Εκτός από τους συγκινημένους παππούδες και τους συγγενείς που ήρθαν στην Αθήνα από την Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα, το «παρών» στη βάφτιση έδωσαν συμπαίκτες του Κώστα, ο καλός του φίλος και προπονητής μπάσκετ Βασίλης Σπανούλης, με τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, και τα παιδιά τους, ο Μαρσέλο Ροντινέι, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο γιατρός της ομάδας του Ολυμπιακού Νικόλαος Πισκοπάκης και ο πρώην γιατρός των «ερυθρολεύκων» Χρήστος Θεός, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλίας.

Μετά τη βάφτιση, το ζευγάρι γιόρτασε και τα πρώτα γενέθλια της νεοφώτιστης Ανδριάνας, από όπου η «R» εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό. Οι ευτυχισμένοι γονείς κράτησαν στην αγκαλιά τους για πρώτη φορά την κόρη τους στις 6 Ιουνίου του 2023. Μάλιστα, η επιλογή της ημερομηνίας της βάφτισης έγινε με κριτήριο να είναι κοντά στα πρώτα της γενέθλια, έτσι ώστε η γιορτή να είναι διπλή. Πιστοί στις παραδόσεις, ο Κώστας και η Ιωάννα με αυτό ακριβώς το σκεπτικό επέλεξαν και το όνομα. «Η κόρη μας θα λέγεται Ανδριάνα από τον πατέρα της Ιωάννας, Ανδρέα», είχε δηλώσει ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην «R». Το ζευγάρι έχει έναν μεγαλύτερο γιο, τον Σπύρο, που γεννήθηκε το 2021 και πήρε το όνομά του από τον πατέρα του ποδοσφαιριστή, Σπύρο Φορτούνη.