Quantcast

«Shot in the Dark»: H μεγάλη επιστροφή των ΑC/DC - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια γιγαντιαία σκηνή με κόκκινο φως, ερμηνεύουν οι AC/DC το «Shot in the Dark» στο βιντεοκλίπ του πρώτου τους σιγκλ από το 2014.

 Το παρουσίασαν νωρίτερα μέσα στον μήνα, ανακοινώνοντας ότι θα περιληφθεί στο «Power Up», το 17ο άλμπουμ τους που θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου. Για το άλμπουμ, η μπάντα συνεργάστηκε και πάλι με τον παραγωγό Brendan O’Brien, ο οποίος ήταν στο τιμόνι και των δύο προηγούμενων εγχειρημάτων των AC/DC (το «Black Ice» του 2008 και το «Rock or Bust» του 2014).

Το «Power Up» καταφθάνει μετά από μία θυελλώδη περίοδο για το συγκρότημα: γύρω στο 2015, ο ντράμερ Phil Rudd καταδικάστηκε σε οκτάμηνο κατ' οίκον περιορισμό (διάφορες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων κατοχή ναρκωτικών). Έναν χρόνο μετά, ο τραγουδιστής Brian Johnson υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει λόγω ενδεχομένου να απωλέσει μόνιμα την ακοή του (τον αντικατέστησε, για το υπόλοιπο της τουρνέ ο Axl Rose). Την ίδια χρονιά, ο μπασίστας Cliff Williams ανακοίνωσε ότι αποσύρεται. Και το 2017, ο Malcolm Young, που έπαιζε rhythm guitar, πέθανε, αφότου άνοια και ασθένεια τον είχαν αναγκάσει να αφήσει την μπάντα.