Στα δικαστήρια ξανά Τζολί-Πιτ: «Μάχη» για την επιμέλεια των παιδιών

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι καθώς η Ατζελίνα Τζολί κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ ότι χρησιμοποιεί τη δημοσιότητά του για να επηρεάσει το δικαστήριο υπέρ του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Page Six» η ηθοποιός κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της ότι προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη διασημότητά του για να κερδίσει ειδική μεταχείριση έναντι της επιμέλειας.

Σε άλλη δικαστική διαμάχη, τον περασμένο Ιούνιο, ο Πιτ κατάφερε να πάρει τη συνεπιμέλεια των 5 ανήλικων παιδιών τους, απόφαση που η Τζολί προσπαθεί να αλλάξει, ισχυριζόμενη ότι τα τρία εκ των παιδιών τους θέλησαν να καταθέσουν κατά του πατέρα τους.

Ωστόσο ο δικαστής John Ouderkirk -που είχε αναλάβει την υπόθεση αλλά οι δικηγόροι της Τζολί κατάφεραν να τον θέσουν εκτός- τους το είχε απαγορεύσει.

Οι δικηγόροι του Πιτ ξεκίνησαν μια εκ νέου προσπάθεια να επιστρέψει ο συγκεκριμένος δικηγόρος στην υπόθεση.

Η νομική ομάδα της Τζολί που θέλει να το αποτρέψει αυτό δήλωσε: «Αυτό το είδος παιχνιδιού από την πλευρά του Μπραντ Πιτ είναι μια απέλπιδα προσπάθεια ενός ανθρώπου που χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητά του για να έχει ειδική μεταχείριση. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει τίποτα να δείτε ή να αναθεωρήσετε».

Όσον αφορά στη διαμάχη για τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία, ο Πιτ κατηγορεί την Αντζελίνα Τζολί ότι επιχείρησε να πουλήσει το μερίδιό της από το κτήμα τους στη Γαλλία, το περίφημο, Château Miraval, κρυφά.