Quantcast

Ζαχαράτος στο «The 2Night Show»: Έδωσα περισσότερο χρόνο στην καλλιτεχνική παρά στην προσωπική ζωή, αλλά αισθάνομαι χορτάτος

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» τον Τάκη Ζαχαράτο. 

Ο ταλαντούχος σόουμαν και κριτής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια και την υπέροχη σχέση που είχε με τους γονείς του, οι οποίοι διέκριναν από νωρίς το ταλέντο του και είχε την αποδοχή τους.

Περίπου στα 17 του, η μητέρα του έπαιξε ένα βίντεο με τον ίδιο να κάνει μιμήσεις για να το δει ο πατέρας του, και ο Τάκης Ζαχαράτος νόμιζε ότι θα γίνει χαμός στο σπίτι. Αντιθέτως ο πατέρας του είπε... «το παιδί μας έχει πολύ ταλέντο!». Μάλιστα αποκάλυψε ότι και ο πατέρας του, σιδεράς στο επάγγελμα, έκανε και εκείνος μιμήσεις. 

Ακόμα αναφέρθηκε στο κομμωτήριο που δούλεψε -και το οποίο το κράτησε για 6 χρόνια- όπου έκανε και τις πρώτες του «εμφανίσεις» για πλάκα. Στη συνέχεια το έδωσε σε έναν άλλο κομμωτή και έφυγε για την Αθήνα.

Επίσης μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο τονίζοντας ότι είναι ο άνθρωπος που άνοιξε τον δρόμο σε όλους τους καλλιτέχνες που ακολούθησαν στο είδος του show.

Παράλληλα διηγήθηκε το πώς τον ανακάλυψε η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μπήκε με...  πατερίτσες, καθώς είχε χτυπήσει, στο κομμωτήριό του για να της φτιάξει τα μαλλιά. Τότε τον άκουσε να κάνει διάφορες φωνές και του πρότεινε να εμφανιστεί στην εκπομπή της που εκείνες της μέρες έβγαινε από την Πάτρα. Έτσι έγινε η αρχή.

Θα ήθελε να δώσει περισσότερο χώρο στην προσωπική του ζωή; Η απάντηση είναι καταφατική, παραδέχθηκε ότι έδωσε περισσότερο χρόνο στην καλλιτεχνική του ζωή και έτσι δεν έζησε μια δυνατή σχέση, αλλά αισθάνεται χορτάτος.