Quantcast

Zωή... ποδήλατο

Ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος περνά αξέχαστα απογεύματα με τον γιο του, Νικόλα, κάνοντας ατελείωτες… οικολογικές βόλτες.

Παράδειγμα προς μίμηση είναι ο Χάρης Χριστόπουλος. Ο αγαπημένος φωτογράφος μάλιστα δεν κινείται μόνος του με το ποδήλατό του, αλλά έχει φροντίσει να υπάρχει σε αυτό και ένα κάθισμα για τον λατρεμένο του γιο, Νικόλα, με τον οποίο απολαμβάνει βόλτες παντού. Μόλις ολοκληρώνει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο φωτογράφος των celebrities αναλαμβάνει δράση ως πατέρας.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με τον γιο του σε μία από τις πιο ευτυχισμένες και τρυφερές στιγμές τους στο κέντρο της Αθήνας! Ο Χ. Χριστόπουλος είχε φροντίσει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο για εκείνον, όσο και για τον μικρό, προκειμένου να απολαύσουν τη βόλτα τους με ασφάλεια και χαμόγελα.

Μπαμπάς και γιος περνούν πολύ χρόνο μαζί, την ίδια ώρα που η μαμά, Ανίτα Μπραντ, εργάζεται ή είναι μαζί με τον μεγαλύτερο γιο τους, Χρήστο. Η όμορφη Ανίτα έχει πλέον δική της φίρμα καλλυντικών και ασχολείται με την προώθησή τους. Ολη η οικογένεια λατρεύει τη φύση και με κάθε ευκαιρία βρίσκεται κοντά σε αυτή. Ο Χάρης και η Ανίτα έχουν μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα και το βουνό και κάνουν τα πάντα για να τη μεταδώσουν και στους γιους τους.