Quantcast

Βαλάντης: «Είμαι Έλληνας άντρας με παλιές αρχές, της πατριαρχικής σχολής» - «Πάγωσε» η Μαλέσκου -Βίντεο

Ο τραγουδιστής μίλησε για τις εμπειρίες που αποκόμισε από το Survivor ωστόσο αναφέρθηκε και στα ζητήματα που προέκυψαν μεταξύ του ιδίου και των συμπαικτών του.

Για τις κόντρες που είχε με τη Μυριέλλα ο Βαλάντης αποκάλυψε πως ήταν ένα από τα «φάουλ» του αλλά δήλωσε πως δεχόταν και πιέσεις από τους συμπαίκτες του.

«Για χάρη των κοριτσιών, της Αθηνάς, της Ευρυδίκης και του Πηλίδη συνέχισα για το θέμα με τη Μυριέλλα. Έκανα λάθος με πίεζαν να το συνεχίσω. Δεν ήμουν ο εαυτός μου πρώτη φορά. Δικαιολογούσα βέβαια τη Μυριέλλα, αν κι εφόσον ήταν ερωτευμένη.».

Επιπλέον, ο τραγουδιστής μίλησε για… τις «παλιές αρχές του». «Eπειδή εγώ είμαι και λίγο πουριτανός, είμαι ο Έλληνας ο άντρας με τις παλιές αρχές, τη γυναίκα μου τη θέλω... Είμαι της πατριαρχικής σχολής». Στο σημείο αυτό όλοι «πάγωσαν».

Ακούστηκε κάποιος συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου να λέει από μέσα «παλαιών αρχών... να μην παρεξηγηθεί αυτό», ενώ ταυτόχρονα η παρουσιάστρια έκανε κίνηση με το δάχτυλό της προς το κοντρόλ να «φάνε τη λέξη», αν αυτή γραφόταν στη λεζάντα από κάτω.

Δείτε το βίντεο: