Quantcast

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Έκανα ψυχοθεραπεία για να διαχειριστώ την επιτυχία των «Απαράδεκτων» – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία των «Απαράδεκτων».

«Δεν εισέπραξα φυσιολογικά την επιτυχία φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ, γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί. Έμενα στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες και ξαφνικά με την επιτυχία αυτή, με σταματούσε ο κόσμος και μου έλεγε “Γεια σου Δήμητρα”, που δεν είναι απλό. Τα ‘παιξα. Ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία μου και το background», είπε αρχικά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Εγώ πήγα ανάποδα. Δεν καβάλησα το καλάμι. Κρύφτηκα, σηκώθηκα κι έφυγα, κλείστηκα στο σπίτι μου, πήγα σε ψυχοθεραπεία… Σκεφτόμουν πως να διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα, που ενώ ήμουν ένα παιδί που θα μπορούσα να σηκωθώ να κάνω πλάκα στον απέναντι… Ξαφνικά δεν μπορούσα γιατί στην ουσία ήξεραν όλοι ποια είμαι κι όλο αυτό με καπέλωνε. Άρα δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, δεν μπορούσα να περάσω ωραία. Αν δεν μιλούσα στους ανθρώπους με έλεγαν σνομπ».

Στη συνέχεια η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε για τον Βλάσση Μπονάτσο.

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε: «Σαν τώρα να μου μιλάει τώρα. Δεν θυμόμουν τα λόγια αυτά. Είναι εδώ, είναι εδώ, είναι εδώ».