Quantcast

Eurovision: Απόψε στη σκηνή η Στεφανία Λυμπερακάκη - Δείτε το «Last Dance»

Η αντίστροφη μέτρηση για τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision ξεκίνησε. Η Στεφανία Λυμπερακάκη που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το τραγούδι Last Dance διεκδικεί το “εισιτήριο” για τον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου.

Στον Β’ Ημιτελικό 17 χώρες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, το Σάββατο 22 Μαΐου.

Η Ελλάδα εμφανίζεται στη 4η θέση του Δεύτερου Ημιτελικού με τη Stfania (Στεφανία Λυμπερακάκη) και το τραγούδι «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού.

Η 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα λάβει μέρος, φέτος, στην Eurovision.

Στον Β' Ημιτελικό συμμετέχουν οι χώρες:

Σαν Μαρίνο

Εσθονία

Τσεχία

Ελλάδα

Αυστρία

Πολωνία

Μολδαβία

Ισλανδία

Σερβία

Γεωργία

Αλβανία

Πορτογαλία

Βουλγαρία

Φινλανδία

Λετονία

Ελβετία

Δανία

Τα γραφεία στοιχημάτων παρουσιάζουν ως νικήτρια της φετινής Eurovision την Ιταλία με τους Maneskin και το τραγούδι “Zitti e buoni”. Στη δεύτερη θέση είναι η Γαλλία με το τραγούδι “Voilà” και στην τρίτη η Μάλτα με το “Je Me Casse”. Στην εντέκατη θέση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα με το “Last Dance” και στην όγδοη η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι “El Diablo”. Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος διαγωνίστηκε στον πρώτο ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και πέρασε στον τελικό΄.