Quantcast

Μεταξύ μαΣ

Περιήγηση στο γυαλιστερό, ορθογώνιο σύμπαν, με μικρές στάσεις σε ό,τι ιντριγκάρει, δικαιώνει ή προκαλεί.

- ΡΕΠΟΡΤΕΡ: «Είναι στόχος ένα Ολυμπιακό μετάλλιο;». Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ναι, είναι στόχος ένα Ολυμπιακό μετάλλιο». Σοκάρει πράγματι το ότι στόχος της πρωταθλήτριας είναι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο κι ότι δεν προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, προκειμένου να φέρει μαγνητάκι απ’ το Παρίσι.

- ΕΣΒΗΣΕ αναδρομικά κεράκια στην εκπομπή της. Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να μεταφέρει τα γενέθλιά της, που ήταν την 1η Μαΐου, ανήμερα της Μεγάλης Τετάρτης, στις 7 Μαΐου, οπότε και μεταφέρθηκε επισήμως η γιορτή της Πρωτομαγιάς. Δεν είναι αργία, είναι τούρτα...

- ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ στον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση για την ευαισθητοποίηση. Παρά την αναγνωρισιμότητα, με ανιδιοτέλεια και κοσμιότητα, το ζευγάρι των ηθοποιών υπερασπίστηκε επιβάτη σε πλοίο της γραμμής, τον οποίο ο υπεύθυνος του μπαρ προσπάθησε να υπερχρεώσει. Το περιστατικό αποσοβήθηκε ακαριαία, έμεινε ωστόσο, η πρωτοβουλία των δύο να κάνει κοντράστ με τη σιωπή των υπόλοιπων παρευρισκομένων.

- «ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ! Είναι αυτή μια ωραία Παρασκευή πριν από το Πάσχα, δεν είναι;», αναφώνησε περιχαρής η Τζένη Μελιτά. Εν τω μεταξύ, η Μεγάλη Παρασκευή είναι διαχρονικά συνώνυμο της λύπης, της θλίψης, της καταχνιάς και της καμπάνας που χτυπάει ολημερίς πένθιμα.

- ΓΙΑ τις διαστάσεις που πήρε, εν έτει 2024, ένα γκέι φιλί στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς», όπου πρωταγωνιστεί, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ξεκαθάρισε: «Δεν είναι συντηρητική η κοινωνία, νομίζω ότι τα ΜΜΕ κάπως έχουν γίνει συντηρητικά. Ο τρόπος που σχολιάζονται τα γεγονότα, είναι μόνο και μόνο για να αναπαραχθούν εσωτερικά, “εσωτηλεοπτικά”. Και γι’ αυτό, νομίζω, δεν αφορά και την κοινωνία».

- ΒΛΕΠΕΙΣ λίγο «My style rocks» και δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις τη φιλότιμη προσπάθεια που γίνεται τόσο από τις υποψιασμένες παίκτριες όσο και από τους έμπειρους συντελεστές της εκπομπής να μας πείσουν ότι το ξεκατίνιασμα είναι στιλ.

- «ΔΕΝ θα μου ήταν εύκολο να είμαι σε κριτική επιτροπή. Δεν μπορεί ο καθένας να κρίνει τι μπορεί να κάνει ο άλλος. Αν έμπαινα σε τέτοια συνθήκη, θα προτιμούσα να κρίνω πολιτικούς», τόνισε ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος. Γιατί, ποιος είπε ότι η Βουλή δεν είναι ριάλιτι;