Quantcast

Nέα αποκάλυψη από την Αγγελική Νικολούλη: «Η Ρούλα μου έλεγε ότι ο Μάνος δεν είναι ο Άγιος που φαίνεται»

Η δημοσιογράφος μίλησε για τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας. 

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα και ανέφερε πως στην εκπομπή «Φως το Τούνελ» θα αποκαλύψει ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο για την Τζωρτζίνα. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε όσα της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο Άγιος που φαίνεται;», ενώ αποκάλυψε πως η 33χρονη την ρωτούσε συνεχώς για τις πληροφορίες που έφταναν σε εκείνη. «Μόνο για μένα φτάνουν πληροφορίες; Για τον Μάνο;» ρωτούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου την Αγγελική Νικολούλη.

Επιπλέον, η δημοσιογράφος, μιλώντας στο Mega, τόνισε πως της είχε κάνει εντύπωση στις συνομιλίες που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι η 33χρονη μητέρα επέμενε να λέει «η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο».

Σημειώνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, έδωσε την πρώτη του απάντηση μέσω του ANT1, όσον αφορά τις αιχμές που άφησε εναντίον του η Ρούλα Πισπιρίγκου, ότι θα στηρίξει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για να μην οδηγηθεί εκείνος στη φυλακή. 

«Δεν κρυβόμαστε από κανέναν»

«Θέλω να τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της οδύνης για τον χαμό των τριών παιδιών μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, ενώπιον των αρμοδίων. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», ανέφερε μέσω δήλωσής του ο Μάνος Δασκαλάκης.