Quantcast

Ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημών βράβευσε τη Σεμίνα Διγενή και την Παρή Ράπτη

Δύο σημαντικές προσωπικότητες, δύο ξεχωριστές γυναίκες που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο της Ιατρικής και της Δημοσιογραφίας βράβευσε ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων και ο πρόεδρός του Συμεών Σιδηρόπουλος. Τη Σεμίνα Διγενή και τη Δρ. Παρή Ράπτη.

Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, σε μια ειδική τελετή που διοργανώθηκε στην Αθηναϊκή Λέσχη, ο Οργανισμός τίμησε τη δημοσιογράφο, συγγραφέα και ραδιοφωνική παραγωγό του Real fm Σεμίνα Διγενή, για τη συνολική πορεία και το πλούσιο έργο της στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και την ιατρό Παρή Ράπτη για την προσφορά της στην ιατρική επιστήμη, το κοινωνικό της έργο και τη διεθνή δραστηριότητά της σε θέματα πολιτισμού.

Παρή Ράπτη

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, σημαντικοί εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού, του νομικού και επιστημονικού κόσμου μεταξύ των οποίων οι Αθ. Βοζίκης. Αντ. Αλεβίζος, Φ. Χατζηφώτης, Αλ. και Ν. Δήμα, Μ. Σούλη . Αθ. Δαβέτας, Γ. Παπαδόπουλος.

Από το πολιτικό χώρο το παρόν έδωσαν οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης και Λευτέρης Νικολάου- Αλαβάνος, , ο Γραμματέας της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος, η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου από το Γρ. Τύπου της Κ.Ε του ΚΚΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Από τον καλλιτεχνικό χώρο παρευρέθησαν οι συγγραφείς Χρήστος Χωμενίδης και Παναγιώτης Μέντης, ο ποιητής Πάνος Νιαβής, η ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα, ο ιδιοκτήτης των εκδόσεων "ΚΑΚΤΟΣ" Γιάννης Λεβέντης, οι θεατρικοί παραγωγοί Νινέτα και Ντέζυ Λεμπέση και Ανδροκλής Δεληολάνης.

Από τη σημαντική αυτή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι σκηνοθέτες Τάκης Τζαμαργιάς και Κίρκη Καραλή αλλά και οι σημαντικοί εκπρόσωποι του θεάτρου και της τηλεόρασης, Ελένη Γερασιμίδου, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Ηρώ Μουκίου, Μιχάλης Μανιάτης, Γωγώ Μπρέμπου, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αλίνα Κωτσοβούλου, Αντώνης Ξένος και Γεράσιμος Σκαφίδας.

Από τον χώρο των media τη βραδιά της βράβευσης τίμησαν με την παρουσία τους οι διευθύντριες επικοινωνίας του STAR Λόλα Νταιφά και του SKAI Δώρα Γιαννακάκη, ο Νίκος Μωραίτης, διευθυντής του Μεντα fm , ο Νούλης Χατζηδημητρίου, (ΕΘΝΟΣ), Ανδρέας Ροδίτης (ΕΡΤ), Παναγιώτης Φύτρας (ΚΑΝΑΛΙ 1 ΠΕΙΡΑΙΑ), Μελπομένη Μαραγκίδου (VICE com- ANTENΝA), Κορύνα Μαντάγαρη (REAL NEWS), Σταυρούλα Κεντιέ (BRAINCO), Ντίνα Καρρά -Πηγή Περσιάδου (ONLYTHEATER), Έλσα Παπαιωάννου (ΟΝΕ) και η ραδιοφωνική παραγωγός Σαπφώ Ματσιώρη.