Quantcast

Ρούλα Κορομηλά: Το βίντεο για την επιστροφή στην τηλεόραση

Το «Σπίτι με το Mega» επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά και αυτή τη φορά στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Ρούλα Κορομηλά.

Λίγα 24ωρα πριν προβληθεί το επεισόδιο, οι συντελεστές της εκπομπής δημοσίευσαν ένα χιουμοριστικό βίντεο μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς στα social media του καναλιού.

Ο Αντώνης Δημητριάδης, που είναι o Project Manager του μουσικού σόου, μέσα από το προφίλ του στο TikTok πόσταρε ένα βίντεο με πρωταγωνιστές εκείνον και τη Ρούλα Κορομηλά.

Την ώρα που η αγαπημένη παρουσιάστρια συνομιλεί με άνθρωπο της παραγωγής, ο Αντώνης Δημητριάδης σκουπίζει το πλατό και την «ενοχλεί». Η αντίδραση της Ρούλας Κορομηλά ήταν επική και ο Project Manager ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το χιουμοριστικό στιγμιότυπο:

Να  θυμίσουμε πως μετά από χρόνια απουσίας από την μικρή οθόνη – με ένα διάλειμμα την περασμένη σεζόν- η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του σόου «Σπίτι με το Mega».

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, η Ρούλα Κορομηλά θα προσδώσει το δικό της στίγμα στο «Σπίτι με το MEGA», την εκπομπή του MEGA που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών.