Quantcast

Σήμερα με τη Realnews: «Χωρίς ίχνη», ένα σαγηνευτικό θρίλερ, του συγγραφέα best sellers των New York Times, Μπράιαν Ρίαρντον

Στο συναρπαστικό θρίλερ του συγγραφέα best sellers των New York Times, Μπράιαν Ρίαρντον, ένας απογοητευμένος σκηνοθέτης αφήνει την περιέργειά του να τον νικήσει και μπαίνει σε ένα φαύλο και επικίνδυνο παιχνίδι από το οποίο μπορεί να μην υπάρχει διαφυγή. Ο Θίο Σνάιντερ είναι απελπισμένος.

Τη μία στιγμή είναι στην κορυφή του κόσμου, με το ντοκιμαντέρ του «Το υπόγειο» να έχει γίνει τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, και την επόμενη βρίσκεται στα τάρταρα, όταν η τελευταία του ταινία ακυρώνεται μετά από ένα λάθος που τον εξέθεσε δημοσίως. Καθώς η απελπισία του μεγαλώνει, παίρνει μια τολμηρή απόφαση, να κυνηγήσει την ιστορία του διαβόητου «Δολοφόνου με το Φωτοστέφανο», Τζάσπερ Ρος-Τζόνσον. Αλλά η απόφαση να εμβαθύνει στη ζωή και το μυαλό ενός κατά συρροή δολοφόνου αποδεικνύεται πιο θανατηφόρα απ ’ ό,τι ο Θίο θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. 

Στην αρχή, τα πράγματα δείχνουν ευοίωνα. Ο Τζάσπερ είναι πρόθυμος να μιλήσει, τα πλάνα από τις συναντήσεις τους στη φυλακή είναι εντυπωσιακά και η διάσημη ερευνήτρια Ζόρα Νιλ Μονρό δέχεται να συνεργαστεί μαζί του στο πρότζεκτ. Ο Θίο είναι σίγουρος ότι πλησιάζει σε κάτι που κανείς άλλος δεν έχει ανακαλύψει, τον αληθινό λόγο για τον οποίο ο Τζάσπερ συνελήφθη πριν προλάβει να σκοτώσει το τελευταίο του θύμα. Κάποιος άλλος ήταν στην παραλία εκείνη την ημέρα, κάποιος που ξέρει πολλά περισσότερα απ’ όσα λέει και ίσως να ξέρει πώς ακριβώς συνέβησαν όλα. 

Η αλήθεια θα μπορούσε να οδηγήσει σε ακόμα περισσότερους φόνους – εκτός αν ο Θίο καταφέρει να αποκαλύψει πρώτος το πραγματικό τέλος της ιστορίας του «Δολοφόνου με το Φωτοστέφανο». 

Σήμερα με τη Realnews.