Quantcast

Τίνα Μεσσαροπούλου: Άμα εγώ ήμουν η Μενεγάκη δε θα ξαναγύριζα στην τηλεόραση - BINTEO

Την Τίνα Μεσσαροπούλου υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μίλησε για όλους και για όλα και σχολίασε με τον δικό της τρόπο, πρόσωπα «πρώτης γραμμής», από τον Νίκο Μουτσινά, μέχρι την Ελένη Μενεγάκη και τη Φαίη Σκορδά.

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Φέτος πιστεύω ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά συνολικά για τον ΣΚΑΙ. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να αισθάνεται κουρασμένος, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Εγώ πάντως, μετά της συνέντευξή του με την Μάρα Ζαχαρέα, του είπα να το ξανασκεφτεί. Αν του χρόνου δεν είναι, θα λείψει πολύ», είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Νομίζω ότι αυτό που συμβαίνει φέτος στην Ελένη δεν της αξίζει. Εγώ αν ήμουν στην θέση της, δεν θα ξαναγύριζα τόσο γρήγορα. Θα ήθελα να την δω σε κάτι άλλο, σε κάτι βραδινό. Η Ελένη είναι φανταστική στα εμπορικά, αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα δε θα συμβαδίζει το ποσοστό της τηλεθέασης με τα εμπορικά και γιατί μια Ελένη Μενεγάκη, που θεωρείτε top, να την μετράς με νούμερα τηλεθέασης και να λες σήμερα η Ελένη έκανε μονοψήφια. Θεωρώ ότι αυτό ο κύκλος εκπομπών έχει κλείσει για την Ελένη», εξήγησε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Σχετικά με τη Φαίη Σκορδά σχολίασε: "Η Φαίη έκανε το απονενοημένο... Έκανε αυτό που δεν περίμενε κανείς. Ο λόγος για τον οποίο έφυγε, τον βρήκε μπροστά της. Ουσιαστικά το κόκκινο πανί ήταν και η ενημέρωση και τελικά βρέθηκε στον ΣΚΑΪ, όπου ξαφνικά φορτώθηκε την ενημέρωση που δεν ήθελε..."