Quantcast

Moxy Patra Marina - Το πρώτο MΟΧΥ by Marriott στην Ελλάδα με αφετηρία την Πάτρα

Μετά τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ορλεάνη, το Μόναχο, το Μιλάνο και τη Φρανκφούρτη, η Πάτρα καλωσορίζει τη νέα γενιά ξενοδοχείων με το ζωντανό, παιχνιδιάρικο design και τη νέα φιλοσοφία ευρηματικών χώρων που ξεχωρίζουν για τη φιλική και προσιτή εξυπηρέτηση.

Ο Βενιαμίν του ξενοδοχειακού ομίλου Marriott International, τα ΜΟΧΥ ΗΟΤELS, ανοίγουν για πρώτη φορά τις πόρτες τoυς στο ελληνικό κοινό, με αφετηρία την Πάτρα.

Το Moxy Patra Marina, δημιουργήθηκε στη θέση του ιστορικού ξενοδοχείου «Μορέας» που άφησε το δικό του αποτύπωμα και λειτούργησε από το 1974 έως και τα μέσα της δεκαετίας του ’80 στην πόλη.

Πρωτοποριακοί χώροι, ευφάνταστα cocktail και 116 υπερ-μοντέρνα δωμάτια, δένουν αρμονικά με τον δημιουργικό, πρόσχαρο χαρακτήρα της Πάτρας και ανοίγουν τον δρόμο για νέες εμπειρίες.

To νεανικό, παιχνιδιάρικο και ανοικτό πνεύμα της Moxy αντικατοπτρίζεται στον συνδυασμό της τολμηρής σχεδίασης και του προσιτού στυλ. Η εμπειρία Moxy ξεκινά στο μοναδικό lobby: φωτεινό, ευάερο και γεμάτο ζωή. Οι επισκέπτες γίνονται δεκτοί με δωρεάν κοκτέιλ στο μπαρ, που βρίσκεται στην «καρδιά» του ξενοδοχείου.

Το  κεντρικό σημείο του ξενοδοχείου, το «σαλόνι» του ξενοδοχείου είναι εκεί όπου όλα συμβαίνουν. Ατμοσφαιρικός φωτισμός, χρωματιστές πινελιές στον σχεδιασμό, με γκράφιτι στους τοίχους και μοντέρνα έπιπλα συνθέτουν την εικόνα. Το σαλόνι παρέχει στους επισκέπτες δυνατότητες σύνδεσης ρεύματος και usb, καθώς και γρήγορη και δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ για απόλυτη συνδεσιμότητα. Αποτελεί ένα ζεστό χώρο με θετική ενέργεια για συγκεντρώσεις, ειδικές εκδηλώσεις ή κοκτέιλ, πάντα συνοδεία εκλεκτής μουσικής που συνάδει με την διάθεση των παρευρισκόμενων.

Τα 116 cozy δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν τηλεοράσεις 49 '', σύνδεση στο Netflix, επίπεδες οθόνες LCD, συστήματα ήχου υψηλής ποιότητας και δωρεάν Wi-Fi. Κάθε στοιχείο στο δωμάτια δίνει το στίγμα της επαφής με το παιχνίδισμα της τέχνης:  από το δάπεδο μέχρι το έργο τέχνης της οροφής. Ο σχεδιασμός είναι λειτουργικός, ευέλικτος και λιτός με δημιουργικές πινελιές. Κομψά μπάνια που διαθέτουν δωρεάν καλλυντικά Muk, φωτεινά ροζ πιστολάκια για τα μαλλιά, ντους υψηλής πίεσης και μεγάλους καθρέφτες και χώρο καλλωπισμού.

Με μότο «Now and Wow» και τεχνολογικά προηγμένες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως το mobile key, που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ελέγχει την κλειδαριά του δωματίου του από το κινητό του, το Moxy Patra Marina είναι ένα ιδιαίτερο εγχείρημα, τόσο για τη χώρα όσο και για την τοπική κοινωνία.

Το προσωπικό, που αποτελείται κυρίως από Πατρινούς που αγαπούν την πόλη και γνωρίζουν όλα τα μυστικά της, καλωσορίζει με χαρά κάθε επισκέπτη.

Ο νέος τουριστικός πόλος έλξης είναι ένα σημαντικό έργο για τον τουρισμό της Πάτρας και το κόστος επένδυσής του ανήλθε στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Ένα έργο που στοχεύει στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά στη δημιουργία κοινωνικών και περιβαλλοντολογικών αξιών.

Φορέας επένδυσης είναι η «DPN ΑΕ» σε μισθωμένο ακίνητο από την «Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π.», την μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα η οποία καταγράφει έντονη επενδυτική δραστηριότητα και στον χώρο του hospitality. To Project Management του Έργου ανέλαβε η κορυφαία ελληνική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων «DIMAND ΑΕ», ενώ το management του ξενοδοχείου η «CS Hospitality/Shaner Group», εγκεκριμένος operator της Marriott International.

FACT SHEET MOXY PATRA MARINA