Quantcast

Απρόσμενη συνάντηση Μητσοτάκη - Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη - Τι συζήτησαν - ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο πρωθυπουργός γευμάτιζε σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με τη σύζυγό του, ενώ στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχαν μία σύντομη συζήτηση.

Απρόβλεπτη ήταν η συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας (20/5) στο εστιατόριο «7 Θάλασσες» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το ζεύγος Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος οδήγησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γευμάτιζαν στο εστιατόριο και στο ίδιο κατάστημα, σε διπλανό τραπέζι, βρισκόταν με τη δική του παρέα ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικέφαλου του Βορρά.

Μητσοτάκης και Λουτσέκσου είχαν μία σύντομη συνομιλία, που φαίνεται ότι αφορούσε -τι άλλο;- τη μεγαλειώδη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη επί του αιωνίου αντίπαλου του, του Άρη που οδήγησε σε ένα ξέφρενο, ολονύχτιο πανηγύρι των οπαδών του Δικεφάλου στην πόλη, ενώ ο προπονητής του ΠΑΟΚ φωτογραφήθηκε με τη σύζυγο του πρωθυπουργού.