Quantcast

Kασσελάκης: «Τι μαλ... είναι αυτές - Δεν κατάλαβαν τι είπα»

Στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών αλλά όχι στην ολομέλεια ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ 

Την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών  αλλά όχι και την αίθουσα της Ολομέλειας όπως είχε προαναγγελθεί επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Εισερχόμενος μάλιστα στην αίθουσα ο κ. Κασσελάκης είδε μπροστά του εφημερίδα η οποία στο πρωτοσέλιδό της ανέφερε ότι ο αρχηγός της Αριστεράς ζήτησε "συγγνώμη" από το Ισραήλ.

Το σχόλιό του αιφνιδίασε ακόμα και τους δημοσιογράφους καθώς είπε: "Τι μαλ... είναι αυτές. Εγώ να ζητήσω συγγνώμη από το Ισραήλ; Ποτέ. Δεν κατάλαβαν καν τι είπα". Ο κ. Κασσελάκης επανέλαβε ότι ο ίδιος θα επισκεφθεί την Παλαιστίνη την Κυριακή και συγκεκριμένα τη Δυτική Όχθη.  "Αν βέβαια με αφήσει το Ισραήλ" πρόσθεσε. "Γιατί; Δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διευθετήσεις;" ρώτησαν οι δημοσιογράφοι.

"Ναι αλλά μετά τη δήλωση που έκανα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους... ...εξαλλου είμαι ο μόνος "αμερικανοφερτος"  όπως λένε, που είπε κάτι τέτοιο" πρόσθεσε ο κ. Κασσελάκης.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ είχε προαναγγελθεί πως ο κ. Κασσελάκης θα παρακολουθούσε τη συνεδρίαση από τα έδρανα των αξιωματούχων, τελικά δεν μπήκε στην αίθουσα  ούτε κατά την ομιλία του κ. Φάμελλου.