Quantcast

Αυτά θα είναι τα στελέχη της «ομάδας κρούσης» του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Οι διορθωτικές αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των επόμενων εκλογών.

Τέσσερις εβδομάδες πριν τις εκλογές και στον ΣΥΡΙΖΑ ανασυντάσσονται προκειμένου να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά. Ήδη προχωρούν σε διορθωτικές αλλαγές, όπως αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή  και εξειδίκευσε το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος, το οποίο συνεδρίασε απόψε.

Άλλωστε ο Αλέξης Τσίπρας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς όλα τα στελέχη, τονίζοντας ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα στην εσωστρέφεια, στην αμετροέπεια και τις αντιπαραθέσεις.

Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση θα συσταθεί μια ενιαία ομάδα κρούσης την οποία θα αποτελούν οι  Αχτσιόγλου, Ηλιόπουλος, Γεροβασίλη, Χαρίτσης, Τζανακόπουλος, Ζαχαριάδης, Δούρου, Λινού και φυσικά η Τσαπανίδου. Αυτοί θα έχουν το βάρος της εκφοράς του πολιτικού λόγου του κόμματος. Επίσης ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συμφωνήσει  με επικοινωνιακό σύμβουλο.

Επίσης δεν θα κάνει πολλές συγκεντρώσεις, αλλά θα περιοριστεί σε θεματικές και προγραμματικές εκδηλώσεις εστιάζοντας σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες όπως ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, αγρότες.

Αποφασίστηκε επίσης ότι από αύριο το Γραφείο Τύπου θα επικυρώνει όλες τις εμφανίσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Τέλος, το ΕΓ υπό διευρυμένη σύνθεση θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση καθόλη την προεκλογική περίοδο.