Quantcast

Βασίλης Κασσελάκης: Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών» - ΒΙΝΤΕΟ

Τι δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε  στο Kontra Channel και την εκπομπή Kontra 24 με την Αναστασία Γιάμαλη και απαντώντας στο ερώτημα αν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των ψηφοφόρων των Σπαρτιατών να κατευθυνθούν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέφερε:

 «Κοιτάξτε, το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούνε να τις απαγορεύσουνε. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι», απάντησε ο Βασίλης Κασσελάκης και συνέχισε:  «Από εκεί και πέρα, η ΝΔ με τρεις αποτυχημένες απόπειρες νομοθέτησης έκανε τελικά και απαγορευτήκανε από τον Άρειο Πάγο».

Σημείωσε λέγοντας  πως «τα παιχνίδια ευθυνών ποιος έστειλε ποιος δεν έστειλε (υπόμνημα) πιστεύω ότι είναι μη παραγωγικά για τον πολιτικό διάλογο».

Ακούστε τι δήλωσε ο Βασίλης Κασσελάκης στο 27':21''

Κασσελάκης: «Δεν θέλουμε τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε χθες πως δεν επιθυμεί ο ψηφοφόροι των Σπαρτιατών να στραφούν στο κόμμα, καθώς είναι άκρως αντίθετοι με της αξίες του.

Τι δήλωσε αναλυτικά ο κ. Κασσελάκης στην ανάρτησή του:

«Άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί «Σπαρτιατών»» αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Στο ερώτημα «τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών τούς θέλετε;», η δική μου απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΌΧΙ», δήλωσε.