Quantcast

Βελόπουλος: «Στις 9 Ιουνίου το Μαξίμου και τα υποκομματίδιά του θα πάρουν το μήνυμα που τους αρμόζει»

«Αναφορικά με την παραποιημένη δήλωσή μου την οποία σχολίασε ο Αρχιεπίσκοπος και τον οποίο παγίδευσαν τα Μέσα Ενημερώσεως και η ΝΔ, δια του πρωθυπουργού, δηλώνουμε ότι για την Ελληνική Λύση η Εκκλησία είναι το σύνολο του λαού, του κλήρου και της ιεραρχίας», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Συμπλήρωσε ότι «η δήλωση λοιπόν του Αρχιεπισκόπου μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους: Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει οδηγίες, ούτε στον κλήρο, ούτε στην ιεραρχία. Εξ ίσου και η ιεραρχία δεν θα πρέπει να οδηγεί τους πιστούς σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους» και ότι «δυστυχώς όμως η δήλωση του Αρχιεπισκόπου εργαλειοποιήθηκε από τον πρωθυπουργό και το κόμμα της ΝΔ αλλά και τα υπόλοιπα υποκομματίδιά της».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για τις προσεχείς ευρωεκλογές δήλωσε ότι «όσο και να διαστρεβλώνουν τα λόγια της Ελληνικής Λύσης όσο και να παραποιούν αυτά που λέμε, 9 Ιουνίου το Μαξίμου και τα υποκομματίδιά του θα πάρουν το μήνυμα που τους αρμόζει ”χειρόγραφα” και με σταυρό».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στην κατάσταση στον χώρο της υγείας την χαρακτήρισε «πραγματικά δραματική», επισημαίνοντας ότι «για εμάς, για κάθε πολίτη που χάνεται από αστοχία της κυβέρνησης, για κάθε συγγενή που θρηνεί άνθρωπο που χάθηκε εκεί στο νοσοκομείο, δίχως κρεβάτια, δίχως γιατρούς, δίχως νοσοκόμες, δίχως χρήματα για την δημόσια υγεία μία είναι η λύση: ή να παραιτηθεί ο υπουργός ή να παραιτηθεί η κυβέρνηση, γιατί είναι άνθρωποι αυτοί που χάνονται».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ