Quantcast

Βελόπουλος στον realfm 97,8: Η «Νίκη» είναι κόμμα εναντίον της Ελληνικής Λύσης που στήθηκε από τη ΝΔ

«Απομυθοποιήθηκαν οι δημοσκοπήσεις. Η τεράστια προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, μην αυταπατώμεθα, νίκησε. Ήταν τεράστια ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έμεινε στις υποκλοπές που δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο, δεν μίλησε για ακρίβεια και φτώχεια. Δεν πας μονόπαντα στην προεκλογική περίοδο. Ουδέποτε έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματική αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος της “Ελληνικής Λύσης”, Κυριάκος Βελόπουλος,μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον realfm 97,8 για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Από το 2012 έπρεπε να κληθούν οι υπουργοί για το έγκλημα των Τεμπών. Δεν ήταν θέμα μόνο αυτής της κυβέρνησης, ήταν και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ εστίασε σε δύο – τρία θέματα και έχασε την κοινωνία. Αν χάνεις το Περιστέρι, έχει τελειώσει η ιστορία για την κεντροαριστερά, αν είναι κεντροαριστερά γιατί έχω άλλη άποψη» πρόσθεσε.

«Το ΠΑΣΟΚ με τόση διαφήμιση στα κανάλια, είδα να θριαμβολογούν όταν από το 8,1% πήγαν στο 10%. Θριαμβολογεί ο κ. Ανδρουλάκης ότι είναι ο τεράστιος νικητής… Εμείς πήγαμε 23% πάνω από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, δεν βγήκαμε να θριαμβολογήσουμε! Δεν κέρδισε το ΠΑΣΟΚ, γιατί αν υπολογίσουμε ότι το 20% που έφυγε από το ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγε στο ΠΑΣΟΚ αλλά στη ΝΔ, άρα ο Ανδρουλάκης δεν πείθει» σχολίασε.

«Αν η αποχή μεγαλώσει θα έχουμε πρόβλημα όλοι. Εμείς έχουμε τσιμεντάρει» σημείωσε.

«Μας σφήνωσαν και μια μαχαιριά στην πλάτη, έχω ετοιμάσει ολόκληρο φάκελο πώς κινήθηκε στην βόρεια Ελλάδα ένας κομήτης περίεργος που έφερε η ΝΔ γιατί την βόλευε. Δεν θέλω να πω ούτε το όνομά της για έναν και μόνο λόγο γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κόμματα. Είναι κόμμα εναντίον της Ελληνικής Λύσης που στήθηκε από τη ΝΔ και έχω στοιχεία» δήλωσε για την “Νίκη”.

«Δεν μπορείς να προμοτάρεις κάποιον από το πουθενά τόσο πολύ. Η προβολή που έχουμε, είναι υποδεέστερη αυτών» συμπλήρωσε.