Ελληνική Λύση: Η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει Χριστιανική

«Η Ευρώπη του μέλλοντος πρέπει να φροντίσουμε να παραμείνει μια Χριστιανική Ευρώπη», δήλωσε ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Εμμανουήλ Φράγκος, καταθέτοντας γραπτή δήλωση στη συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, για το μέλλον της Ευρώπης.

«Πρέπει να παύσουμε να εθελοτυφλούμε στα κρίσιμα ζητήματα. Η μαζική λαθρομετανάστευση, που αλλοιώνει την ευρωπαϊκή ομοιογένεια και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και αποτελεσματικά, εάν αυτή είναι η Ευρώπη που θέλουμε», συνέχισε ο κ. Φράγκος.

Και κατέληξε: «Μια Ευρώπη με ισχυρή γεωπολιτική θέση και ενεργό ρόλο στη διεθνή σκακιέρα. Μια Ευρώπη που θα ηγείται στο παγκόσμιο εμπόριο και στην οικονομική ανάπτυξη και σταθερότητα. Μια Ευρώπη των πολιτών, που θα είναι σε θέση να προστατεύσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα από έκνομες ενέργειες τρίτων κρατών. Μια Ευρώπη με περισσότερη δημοκρατία και με μεγαλύτερη αυτονομία των μελών της και όχι μία συγκεντρωτική και ολιγαρχική Ένωση. Εμείς αυτήν την Ευρώπη θέλουμε και γι' αυτήν την Ευρώπη θα αγωνιστούμε».