Quantcast

Γεωργιάδης: Η απόφαση μετά τον έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας - Στο αρχείο οι κατηγορίες Πολάκη για τον Σταμάτη Πουλή

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιοποίησε απόφαση  που διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, σύμφωνα με την οποία δεν συντρέχει περιστατικό απόκρυψης περιουσιακών στοιχείων και φοροδιαφυγής όπως προέκυψε από σχετικό έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας για τον Σταμάτη Πουλή και την Ανδρονίκη Θεοφιλάτου.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση «η Διεύθυνση της Οικονομικής Αστυνομίας προέβη σε φορολογικό έλεγχο του καθ’ ου η προκαταρκτική εξέταση και της συζύγου του από 1/1/2014 έως 31/12/2017 και μας υπέβαλε την από 21/2/2023 έκθεση ελέγχου, σύμφωνα με την οποία δεν προκύπτει περίπτωση διάπραξης εγκλήματος φοροδιαφυγής των παραγράφων 1 και 3 του άρθρου 66 ν. 4987/2022 δηλ. δεν συντρέχει περιστατικό απόκρυψης περιουσιακών στοιχείων και φοροδιαφυγής».

Στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Άλλη μία νίκη του Σταμάτη Πουλή και της κυρίας Ανδρονίκης Θεοφιλάτου. Οι κατηγορίες του Παύλου Πολάκη μπήκαν πάλι αρχείο και η μανία του πήγε στον πάτο. Η Οικονομική Αστυνομία τους ήλεγξε και αποφάσισε ότι δεν συντρέχει περιστατικό απόκρυψης περιουσιακών στοιχείων και φοροδιαφυγής! Τώρα θα τους ζητήσει συγγνώμη; Καλή επιτυχία Σταμάτη στις Εθνικές Εκλογές στην Δυτική Αττική».