Quantcast

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στo σχόλιο σε βάρος της Μαρίας Σάκκαρη

Χαμό προκάλεσε στα social media, ή μάλλον έναν μικρό «πόλεμο», το σχόλιο που έκανε στο twitter το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρωταγωνίστρια στα αντιπολιτευτικά σποτ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άννα Ελεφάντη για την ΕΡΤ, επ’ αφορμή της σχέσης που διατηρεί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook απάντηση και ο γιός του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στην χυδαία επίθεση που δέχθηκε η Μαρία Σάκκαρη.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές... αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή.»

Η ανάρτηση που προκάλεσε τις αντιδράσεις

Χωρίς να αναφέρει το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη, θέλοντας προφανώς το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να στηλιτεύσει το γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν έδειξε ορισμένες προσπάθειες κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, αναφέρει χαρακτηριστικά η Άννα Ελεφάντη:

«Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού.

Γκόμενος: αυτός με τον οποίο , κάποια/ος έχει ερωτικές σχέσεις ο ωραίος άντρας».

Νέα Δημοκρατία: «Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης»

Ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης».