Καβαδέλλας: Δεν με άφησαν να μπω στη ΔΕΘ επειδή ήθελα να καταγγείλω το ξεπούλημα της Μακεδονίας

Συνέχεια στην προ εβδομάδας καταγγελία του πως οι υπεύθυνοι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης του απαγόρευσαν την είσοδο αν και ο ίδιος κατείχε τιμητική πρόσκληση έδωσε σήμερα από τη Βουλή ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας.

Παρά το γεγονός ότι η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων συνεδρίαζε για άσχετο νομοσχέδιο και συγκεκριμένα για δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ο κ. Καβαδέλλας αισθάνθηκε την ανάγκη να προβεί σε νέες καταγγελίες .

Σε αρκετά έντονο ύφος ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι ο λόγος για τον οποίον του απαγορεύθηκε η δωρεάν είσοδος και οι υπεύθυνοι του έδειξαν την πύλη του ταμείου  ήταν πως ήθελε να καταγγείλει μέσα από τη ΔΕΘ το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

"Αυτό είναι το παρακράτος. Να παραιτηθεί ο πρόεδρος και ο διευθύνων. Και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων. Στο Μιλάνο όταν πήγα σε Έκθεση και είπα ότι είμαι βουλευτής ήθελαν να μου δώσουν και διερμηνέα και ξεναγό. Αυτό είναι το ήθος σας και ο λαϊκισμός σας.  Παραβίασε το Σύνταγμα η κυρία που δεν με άφησε να μπω" είπε με καταγγελτικό τόνο ο βουλευτής.