Quantcast

Κυριάκος Βελόπουλος: «Δεν εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη γιατί είναι διορισμένη»

Παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Πρόσωπο με Πρόσωπο» έκανε το βράδυ της Πέμπτης 28 Μαρτίου, Κυριάκος Βελόπουλος.

Αρχικά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αναφέρθηκε στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και την αναφορά προς το πρόσωπό του ως προς το ότι θα έπρεπε να υπογράφει και ο ίδιος την πρόταση δυσπιστίας, διότι το περιεχόμενο της είναι οι δικές του θεωρίες συνομωσίας στη Βουλή και τα Μέσα Ενημέρωσης.

Είναι η μόνη αλήθεια που είπε, βάζοντας κι ένα ψέμα μέσα. Μίλησε για συνομωσία. Από το Μάρτιο του ’23 αυτά που είπαμε σήμερα, τα λέγαμε από τότε. Δεν ανακαλύψαμε την Αμερική εδώ κι ένα μήνα.

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό που είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή για το ξυλόλιο, δεν είναι αληθές. Ωστόσο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, απάντησε: «Μα δεν το λέω εγώ. Το λέει στην έκθεσή του ο πραγματογνώμονας». πρόσθεσε.

Ο Μητσοτάκης είναι πίσω από την συγκάλυψη. Ό,τι και να μου πείτε. Τέλος. Πίσω από το δυστύχημα είναι η ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης να δώσει λύση στο θέμα του ΟΣΕ. Πάμε όμως στην ουσία. Μονταρισμένο στικάκι. Έβαλαν τον Τερεζάκη υπεύθυνο του ΟΣΕ, ξεμπάζωσαν τον χώρο…

Στο ερώτημα γιατί δεν περιμένει την δικαιοσύνη και σπεύδει να αποφανθεί ότι τίθεται θέμα το ξυλολίου, τότε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τόνισε: Η δεύτερη πραγματογνωμοσύνη έγινε επτά μήνες μετά. Αφού πήραν τα μπάζα, αφού τα πέταξαν σε ένα σημείο όπου δεν τα ερεύνησαν, αφού πήραν και δεύτερο φορτίο και το πήγαν σε άλλο χώρο… κι έγινε μετά από επτά μήνες, με βροχές, πλημμύρες στην Θεσσαλία, χιόνια κι όλα αυτά… Τα ευρήματα έχουν καταστραφεί. Άρα, εκούσια ή ακούσια έγινε επιχείρηση συγκάλυψης ή ανικανότητάς. Ας τα βρει η δικαιοσύνη».

Για το αν τη διάθεση συγκάλυψης την έχει και η δικαιοσύνη, ο Κυριάκος Βελόπουλος, είπε: Το έχω κατ’ επανάληψη, αλλά δεν εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη γιατί είναι διορισμένη. Δεν είναι ανεξάρτητη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε; Μιλάμε για τη δικαιοσύνη που εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του Μίχου για βιασμό. Ας ψάξουμε λίγο την δικαιοσύνη καλύτερα».

Πηγή: enikos.gr