Quantcast

Λατινοπούλου στον realfm: Η ΝΔ του Μητσοτάκη είναι ένα κεντροαριστερό κόμμα – Πρότυπό μου η Μελόνι

Για τη συμμετοχή της «Φωνή Λογικής» στις ευρωεκλογές μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου η πρόεδρος του κόμματος, Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Είμαστε η φωνή της λογικής σε μια εποχή που επικρατεί η παράνοια» ανέφερε και πρόσθεσε: «Οι αξίες που υπηρετούμε είναι εκείνες με τις οποίες μεγαλώσαμε όπως και οι περισσότεροι Έλληνες: οι αξίες της Πατρίδας της Θρησκείας και της Οικογένειας. Αυτό που πρεσβεύουμε είναι κάτι ιερό, όλα όσα μάθαμε και όσα θέλουμε να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές. Αυτές οι αξίες δέχονται ανελέητο πόλεμο πανταχόθεν και γι' αυτό είμαστε εδώ».

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είπε ακόμη ότι «οι αξίες αυτές είναι διαχρονικές, δεν παλιώνουν» και διευκρίνισε ότι «δεν έχουμε καμία σχέση ούτε με γραφικότητες, ούτε με λαϊκισμούς, μιλώντας για κόμματα που είναι δεξιότερα της ΝΔ».

Η κυρία Λατινοπούλου εξαπέλυσε «πυρά» στον Κυριάκο Βελόπουλο ότι έχει εκμεταλλευτεί τον ανθρώπινο πόνο, αλλά και στο κόμμα «ΝΙΚΗ» λέγοντας ότι και η ίδια είναι ένθεη αλλά δεν εμπορευματοποιεί την πίστη της.

Όσο για τη ΝΔ είπε ότι «καμία σχέση δεν έχει πλέον με αυτές τις αξίες. Έχει προδώσει αυτές τις αξίες. Τόλμησε και πέρασε έναν νόμο για τον γάμο και την υιοθεσία που δεν έφερε ούτε ο κ. Τσίπρας. Να μιλήσουμε για τον νόμο και τάξη που βλέπουμε την εγκληματικότητα να αυξάνεται, για το ότι τα πανεπιστήμια συνεχίζουν να είναι μπάχαλο; Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένα κεντροαριστερό κόμμα που καμία σχέση δεν έχει με το παρελθόν της και τις αξίες και τα ιδανικά που πρέσβευε κάποτε».

Η ίδια είπε ότι «θα είμαστε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουμε είναι να ενημερωθούμε επαρκώς και μετά να προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε αυτά που λέμε, δηλ. τα σύνορα της Ευρώπης να γίνουν απροσπέλαστα στους λαθρομετανάστες. Θα πρέπει να κάνουμε σαφές ότι εδώ δεν είναι η Γη της Επαγγελίας. Δεν μπορούν να έρχονται να ταΐζονται από επιδόματα από τα δικά μας χρήματα. Να καταλάβουν ότι δεν θα έρχονται και θα ζουν εις βάρος των Ελλήνων. Επίσης να γίνονται αυστηροί έλεγχοι και τα σύνορα να γίνουν επτασφράγιστα. Η Αυστραλία πώς τα φυλάει;». Συνεχίζοντας η κυρία Λατινοπούλου τόνισε ότι «άλλο ένα σημαντικό ζήτημα είναι εκείνο του άκρατου δικαιωματισμού, αυτής της παράνοιας. Πρέπει να δούμε πώς η Ε.Ε. θα μπορέσει να βγάλει νόμους που να περιορίζει την απροκάλυπτη προπαγάνδα υπέρ της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας».

Σε ερώτηση για το εάν είναι πρότυπό της η Τζόρτζια Μελόνι, η κυρία Λατινοπούλου απάντησε ότι «φυσικά και είναι πρότυπό μου η Μελόνι και πάνω από όλα η Θάτσερ. Η Μελόνι είναι παράδειγμα προς μίμηση και η Λεπέν που είναι πλέον κεντροδεξιά στην Γαλλία. Πλέον είναι μία άλλη Λεπέν. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου Κεντροδεξιά αλλά και Δεξιά να με πουν δεν θα παρεξηγηθώ. Η ΝΔ είναι πλέον κεντροαριστερή. Πιο ΣΥΡΙΖΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει η ΝΔ και με τόσο ΠΑΣΟΚ μέσα… ας μη γελιόμαστε».