Quantcast

Μ. Κριθαρίδης: Η κοροϊδία των επιστημόνων συνεχίζεται από την κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης επικρίνει την κυβέρνηση γιατί «αφού πρώτα προσπάθησε να «ενισχύσει» τους επιστήμονες εν μέσω πανδημίας με τα περιβόητα προγράμματα τηλεκατάρτισης και το "ΣκόιλΕλικικού", στη συνέχεια προχώρησε σε χορήγηση επιδόματος τον Απρίλιο της τάξης των 600 ευρώ, ενώ οι επιστήμονες ακόμα περιμένουν τα 800 ευρώ που είχε εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός για τον Μάιο».

Ο κ. Κριθαρίδης καταγγέλλει ότι «μετά από αυτή την τεράστια κοροϊδία λοιπόν και αφού έχει περάσει μισός χρόνος από τότε, με την πανδημία και τις επιπτώσεις της να συνεχίζουν να υφίστανται ακόμα πιο έκδηλα, ο "Υπουργός Ανεργίας" κ. Βρούτσης προαναγγέλλει επίδομα 400 ευρώ μέχρι το τέλος του έτους για τους δικηγόρους, το οποίο μάλιστα θα χρηματοδοτηθεί από τους ίδιους μέσω των εισφορών τους υπέρ ΟΑΕΔ!»

Καταλήγοντας ο κ. Κριθαρίδης επισημαίνει ότι «δεν φτάνει δηλαδή που έχουν αφήσει τους νέους επιστήμονες στο έλεος τους για μισό χρόνο, θα τους χορηγήσουν για τους επόμενους 2,5 μήνες 400 ευρώ (γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ συνολικά) από τα λεφτά τους, θράσος».