Quantcast

Νίκος Ανδρουλάκης: Εξώδικο κατά του Πάνου Καμμένου για τα υπονοούμενα σχετικά με την παρακολούθησή του

Με εξώδικο απαντά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στους υπαινιγμούς που άφησε ο Πάνος Καμμένος για τους λόγους παρακολούθησής του από την ΕΥΠ, με ανάρτηση στο Χ.

Στις αναρτήσεις του, ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ και εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριζε πως «αν αποκαλυφθεί ο λόγος που η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον κ. Ανδρουλάκη, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μην μπει καν στην Ευρωβουλή». Σε άλλη  ανάρτηση, αναφέρεται σε «Έβρο, Θράκη και Ευρωβουλή» χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε εξώδικο κατά του Πάνου Καμμένου, ζητώντας του να αποσύρει τις επίμαχες αναρτήσεις εντός 3 ημερών αλλιώς θα προχωρήσει σε αγωγή.

Ο Πάνος Καμμένος είχε αφήσει και στο παρελθόν υπονοούμενα για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι τελευταίες αναρτήσεις λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές αποτέλεσαν την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε προαναγγείλει χθες, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Πάνου Καμμένου για τις αθλιότητες που διαδίδει στο διαδίκτυο, διερωτώμενος «τι ενώνει την υπόγα του Μαξίμου με την υπόγα της Κουμουνδούρου».