Quantcast

Ο Κασσελάκης και η Φάρλι το... «κομματόσκυλο» - ΒΙΝΤΕΟ

Σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι εκμεταλλεύεται τον Πίνατ, το αξιαγάπητο σκυλί του Μεγάρου Μαξίμου, για ψηφοθηρικούς σκοπούς.

«Φάρλι, έλα να σε πω κομματόσκυλο, να πάρω ψήφους», λέει στην ανάρτηση του ο κ. Κασσελάκης. Όταν η Φάρλι πηγαίνει κοντά του και την αγκαλιάζει, της λέει: «Όχι αγάπη μου, δεν το κάνω εγώ αυτό. Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι, εμείς δεν έχουμε ανάγκη να τα κάνουμε αυτά για να παίρνουμε ψήφους. Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι αγάπη μου. Εγώ απλά σ' αγαπώ. Σ' αγαπούσα από την πρώτη στιγμή που σε είδα», λέει, απαντώντας σε χθεσινή (8/5) ανάρτηση του πρωθυπουργού στο TikTok στη διάρκεια του οποίου χαρακτήρισε με χιούμορ τον Πίνατ «ευρωκομματόσκυλο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό δήλωσε: «Κλασικά, ο θείος που λέει "εγώ θα κάτσω με τη νεολαία". Και τι προσπαθεί; Μα να ξεχάσουμε ποιος είναι».

Και προσθέτει: «Από τη μία η ζωή μας. Κι από την άλλη ο πρωθυπουργός: “Θα σας πω τα τα τα για να γελάσουμε”». Στο ίδιο πλαίσιο υποστήριξε ότι «σε όλη την προεκλογική περίοδο θα υπάρχει ένας που θα σας αντιμετωπίζει σαν κοινό κωμωδίας, θα σας λέει αστειάκια να σας κάνει να ξεχάσετε την αλαζονεία του. Κι από την άλλη θα υπάρχουμε εμείς που θα σας αντιμετωπίζουμε ως ισότιμους πολίτες. Ισότιμους πολίτες που δικαιούστε να έχετε μία καλύτερη ζωή».

@skasselakis? πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis