Quantcast

Οι πρώτες δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την αποκάλυψη του προβλήματος υγείας

«Δεν είναι η πρώτη ατυχία, ελπίζω να είναι η τελευταία και να βγω πιο δυνατή».

Η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την αποκάλυψη που έκανε η ίδια για τη μάχη που δίνει με το πολλαπλό μυέλωμα, έκανε τις πρώτες δηλώσεις σε εκδήλωση για τις γερμανικές εκλογές, στις οποίες έδωσε το «παρών» μαζί με τους Δημήτρη Καιρίδη, Ευρυπίδη Στυλιανίδη και Θοδωρή Ρουσόπουλο.

«Ευχαριστώ για το απίστευτο κύμα συμπαράστασης που έχω λάβει από το πρωί. Ένα δημόσιο πρόσωπο με χιλιόμετρα έχει υποχρέωση να πει την αλήθεια και για τα θέματα υγείας του και να στείλει και ένα μήνυμα σε όσους περνάνε το ίδιο πρόβλημα. Ο καρκίνος είναι αρρώστια που πολεμιέται, ακόμα καλύτερα από το παρελθόν. Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα δώσουμε τη μάχη. Δεν είναι η πρώτη ατυχία, ελπίζω να είναι η τελευταία και να βγω πιο δυνατή», ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, στέλνοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, διότι τα μηνύματα που έχω λάβει από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι τόσο συγκινητικά και μου δίνουν τόση δύναμη».

Δείτε βίντεο με την ομιλία της:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είναι μαχήτρια, θα βγει νικήτρια» 

«Και σε αυτή τη μάχη θα βγει μαχήτρια», έγραψε σε tweet του ο Πρωθυπουργός εκφράζοντας την πεποίθησή του πως η Ντόρα Μπακογιάννη θα ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Η Ντόρα είναι μαχήτρια. Έχει δώσει πολλές μάχες και έχει ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες στο παρελθόν. Και σε αυτή τη μάχη θα βγει νικήτρια», ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το οποίο συνοδευόταν από μία καρδιά.

Κώστας Μπακογιάννης: «Είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος»

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε σήμερα», έγραψε μεταξύ άλλων, ο Κώστας Μπακογιάννης στο Instagram, ενώ πρόσθεσε: «Η αγάπη σώζει και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους. Την δίνει όλη της την ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει την διαφορά». 

«Κύμα» συμπαράστασης στα social media 

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνοντας βέβαιος ότι θα ξεπεράσει τον καρκίνο.

«Είναι μαχήτρια και θα βγει νικήτρια», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όλος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό της