Quantcast

Πόλεμος των... άστρων στα καμένα!

«Με ξεγύμνωσε», λέει ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Γ. Βασιλειάδης, για το καλοκαίρι του 2017 και τον τότε αρχηγό του Σώματος. «Απέτυχες και δεν σου φταίω εγώ», απαντά ο Β. Καπέλιος.

Εξελίξεις δρομολογούν τα ηχητικά ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας ανάμεσα στον τέως αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλο και τον πραγματογνώμονα της Εισαγγελίας, επιπυραγό Δημήτρη Λιότσιο, καθώς δύο από τις πιο καταστροφικές φωτιές του παρελθόντος, στη Μάνη και στα Κύθηρα, μπαίνουν ξανά στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης.

Τα όσα ακούγονται στις επίμαχες τηλεφωνικές συνομιλίες, στις οποίες ο Ματθαιόπουλος φαίνεται να απειλεί τον Λιότσιο κάνοντας λόγο για δυσμενή μετάθεση και για έκθεσή του στην υπηρεσία, ενώ επικαλείται ως παράδειγμα τις φωτιές σε Κύθηρα και Μάνη, το 2017, όταν -σύμφωνα με τον κ. Ματθαιόπουλο- ο τότε αρχηγός Βασίλης Καπέλιος άφησε τον επιχειρησιακό υπαρχηγό Γιάννη Βασιλειάδη χωρίς εναέρια μέσα, έχουν προκαλέσει αναταραχή στους κόλπους του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και την οργή των κατοίκων των περιοχών.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews